24hVagttelefon

Kontakt os på: 70 22 61 60

24hVagttelefon

Kontakt os på: 70 22 61 60

Velkommen til

VVS i Åbenrå – Vi hjælper med alt inden for VVS

Bor du i Åbenrå eller omegn, og står foran en større renovering af dit badeværelse eller køkken? Er dit afløb stoppet eller dit vandrør sprunget? Så er du havnet det helt rigtige sted. Uanset størrelsen af dit næste projekt, så står VVS Søberg klar med en hjælpende hånd.

Hos VVS Søberg i Åbenrå har vi mange medarbejdere med rigtige mange års erfaring indenfor området. Det betyder for dig, at du er garanteret kompetent vejledning, en effektiv, hurtig og ikke mindst billig løsning. Vi har prøvet det meste mange gange før, så vi ved lige præcis, hvordan situationen skal tackles.

I vor tid skal alting efterhånden gå så hurtigt, at gør-det-selv projekter sjældent kan betale sig. Med et gør-det-selv projekt, risikere du at bevæge dig ud i et felt, der ligger en smule uden for dine kompetencer. Det kan resultere i skader og fejlmonteringer, som du alligevel bagefter skal have en professionel til at kigge på.

For at undgå at spilde din egen tid og penge, anbefaler vi derfor, at du altid spørger en professionel til råds før du begiver dig ud i gør-det-selv projektet. Måske vil du blive overrasket over, hvor nemt og billigt det kan gøres, eller også vil du som minimum få et godt råd med på vejen. Det kan spare dig for meget besvær.

Få et uforpligtende tilbud

VVS Søberg i Åbenrå kommer altid gerne ud på din adresse og giver dig et uforpligtende tilbud på opgaven. Sammen kan vi hurtigt komme frem til bedste løsning, og så er det derefter op til dig selv, om du vil gøre brug af det.

At få et uforpligtende tilbud koster ikke noget, men hvis du ikke spørger, så kan det gå hen og blive dyrt.

VVS Søberg - Din professionelle samarbejdspartner

  • Hurtig respons
  • Professionel rådgivning
  • Systematisk tilgang og kvalitet i arbejdet

Få et godt tilbud

Det er vigtigt for os, at finde den rette løsning, der matcher dine behov og din bolig. Skriv dit navn og telefonnummer eller email, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Kære kunder og forretningsforbindelser.

I forbindelse med statsministeriets anbefalinger om håndtering af Coronavirus, og heraf mindske risikoen for spredning af smitten, vil vi gøre opmærksom på, at vi tager situationen meget alvorligt.

Da vi kommer i mange virksomheder og private hjem, og gerne vil være yderst påpasselige, har alle vores medarbejdere fået en række forholdsregler og procedure. Disse vil vi følge meget nøje. Som kunde hos os, vil du inden indgåelse af aftale om besøg opleve, at blive spurgt om nogle ekstra spørgsmål, for at vi i fællesskab kan øge sikkerheden.
Vi følger tæt udviklingen og anbefalingerne fra Sundhedsstyrelsen. Vi står stadig 100 % klar til at hjælpe jer med nedbrud og andet hele døgnet rundt på tlf. 70226160.

Tak for forståelsen.

OK