24hVagttelefon

Kontakt os på: 70 22 61 60

24hVagttelefon

Kontakt os på: 70 22 61 60

Velkommen til

VVS i Haderslev – få et uforpligtende tilbud her

VVS opgaver kan opstå i mange forskellige situationer og størrelser. Det kan f.eks. være et sprunget vandrør eller en større akut vandskade. Måske står du overfor en stor renovation af dit badeværelse, og gerne vil have en professionel VVS montør med ind over opgaven? Vi ved vidst også godt alle sammen, hvor surt det er, når varmtvandsbeholderen går i stykker, og du ikke kan få dit varme bad om morgenen.

Alle disse opgaver og mange flere ligger indenfor vores kompetencefelt. Vi har mange rigtig dygtige og erfarne VVS montører, som alle bidrager til vores brede vifte af løsninger.

Vi løser alt fra et ødelagt blandingsbatteri, til dit nye moderne designerbadeværelse. Uanset hvilken VVS opgave du skulle stå overfor, garanterer vi, at VVS Søberg i Haderslev står klar til at give dig en hånd med på opgaven. Det er altid en god idé at have en professionel VVS montør til at hjælpe dig, så du undgår eventuelle problemer og omkostninger, der kan opstå undervejs. Det giver tryghed og forudsigelig økonomi på opgaven.

Det skader aldrig at spørge

Selvom det projekt du står overfor kan virke uoverskueligt og dyrt, behøves det måske ikke at være tilfældet. En faglært VVS montør kan ofte se en hurtigere og billigere løsning, end du selv kan. Uanset opgavens størrelse, skader det i hvert fald aldrig at ringe og spørge en faglært om en vurdering af situationen.

Hvis du mangler hurtig og professionel VVS i Haderslev, er du altid velkommen til at give VVS Søberg et kald. Vi giver dig meget gerne et uforpligtende tilbud på din opgave og et godt råd med på vejen.

Vi vil også gerne sparre med dig omkring opgavens løsning, vi garanterer at vi har bygget flere badeværelser end du har og den erfaring må gerne komme dig til gode.

VVS Søberg - Din professionelle samarbejdspartner

  • Hurtig respons
  • Professionel rådgivning
  • Systematisk tilgang og kvalitet i arbejdet

Få et godt tilbud

Det er vigtigt for os, at finde den rette løsning, der matcher dine behov og din bolig. Skriv dit navn og telefonnummer eller email, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Kære kunder og forretningsforbindelser.

I forbindelse med statsministeriets anbefalinger om håndtering af Coronavirus, og heraf mindske risikoen for spredning af smitten, vil vi gøre opmærksom på, at vi tager situationen meget alvorligt.

Da vi kommer i mange virksomheder og private hjem, og gerne vil være yderst påpasselige, har alle vores medarbejdere fået en række forholdsregler og procedure. Disse vil vi følge meget nøje. Som kunde hos os, vil du inden indgåelse af aftale om besøg opleve, at blive spurgt om nogle ekstra spørgsmål, for at vi i fællesskab kan øge sikkerheden.
Vi følger tæt udviklingen og anbefalingerne fra Sundhedsstyrelsen. Vi står stadig 100 % klar til at hjælpe jer med nedbrud og andet hele døgnet rundt på tlf. 70226160.

Tak for forståelsen.

OK