pinflix yespornplease porncuze.com porn800.me porn600.me tube300.me tube100.me watchfreepornsex.com

24hVagttelefon

Kontakt os på: 70 22 61 60

24hVagttelefon

Kontakt os på: 70 22 61 60

Velkommen til

VVS i Kolding – vi klare alt inden for VVS

Mange der ikke er faglærte indenfor VVS-området, vil måske undre sig lidt over hvad VVS egentlig er. Det er ikke til at sige noget til, da det er ret bredt fag. VVS-området dækker simpelthen alt omkring vand, varme, ventilation og sanitetsteknik. Hvis du er ufaglært, kan vi uddybende forklare, at sanitetsteknik er alt hvad der har med afløb, toilet og badeværelse at gøre.

I praksis betyder det at vi tager ansvaret for reparationer, installationer, renoveringer og nybygninger af bad, køkken, toilet, energi, varme, vand og ventilation. Med andre ord er det boligens og hverdagens vigtige faciliteter som er vores speciale.
Vi kan renovere og bygge nyt, men det er også vigtigt at installationerne engang imellem bliver tjekket, for at være sikker på at alting kører optimalt.

Det er nemlig vigtigt både for vores miljø og for din egen økonomi. Det er vigtigt vi alle bidrager til et bedre miljø og det første skridt i den retning kunne være et tjek af dine VVS-installationer.

Hvad skal en gør-det-selv mand dog med en VVS’er?

Det er ikke ualmindeligt at nogen gør-det-selv-mænd giver sig i kast med forskellige VVS-opgaver. Lidt afhængig af opgavens størrelse, er det dog ikke noget vi anbefaler.

Selvom nogle opgaver kan virke meget nemme og ligetil, kan der gemme sig mange overraskelser for den ufaglærte. Der kan hurtigt gå forskellige småting galt, så du i sidste ende alligevel ender med at skulle få brug for en faglært VVS’er. Følgeskaderne af en forkert udført installation kan også være dyre.

Hvis du gerne vil være godt forberedt på dit næste VVS-projekt, så giv VVS Søberg i Kolding et kald. Vi kommer gerne og giver dig et uforpligtende tilbud på opgaven. Vi har mange års erfaring indenfor området, så sammen finder vi hurtigt den bedste, billigste og mest effektive løsning til dig, også hvis du selv ønsker at udføre en del af arbejdet.

VVS Søberg - Din professionelle samarbejdspartner

  • Hurtig respons
  • Professionel rådgivning
  • Systematisk tilgang og kvalitet i arbejdet

Få et godt tilbud

Det er vigtigt for os, at finde den rette løsning, der matcher dine behov og din bolig. Skriv dit navn og telefonnummer eller email, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Kære kunder og forretningsforbindelser.

I forbindelse med statsministeriets anbefalinger om håndtering af Coronavirus, og heraf mindske risikoen for spredning af smitten, vil vi gøre opmærksom på, at vi tager situationen meget alvorligt.

Da vi kommer i mange virksomheder og private hjem, og gerne vil være yderst påpasselige, har alle vores medarbejdere fået en række forholdsregler og procedure. Disse vil vi følge meget nøje. Som kunde hos os, vil du inden indgåelse af aftale om besøg opleve, at blive spurgt om nogle ekstra spørgsmål, for at vi i fællesskab kan øge sikkerheden.
Vi følger tæt udviklingen og anbefalingerne fra Sundhedsstyrelsen. Vi står stadig 100 % klar til at hjælpe jer med nedbrud og andet hele døgnet rundt på tlf. 70226160.

Tak for forståelsen.

OK