24hVagttelefon

Kontakt os på: 70 22 61 60

24hVagttelefon

Kontakt os på: 70 22 61 60

Velkommen til

VVS i Sønderborg

VVS er et område, som dækker over rigtig mange forskellige typer arbejdsopgaver. Hos VVS Søberg i Sønderborg tager vi også alt indenfor nybygning, renovering og tilbygning. Hvis du står og drømmer om at få lavet et nyt køkken eller badeværelse, så er det et projekt vi gerne vil være en del af.

VVS dækker samtidig også over et hav af småopgaver, som f.eks. stoppede afløb, udskiftning af blandingsbatterier, dryppende vandhaner, opsætning og flytning af radiatorer og meget mere. Der findes ikke nogen opgaver der er for små, tværtimod så sætter vi en stor ære i at hjælpe dig hele vejen igennem.

Optimering af VVS installationer er også et område der er meget vigtigt, og som vi gerne giver en hjælpende hånd med. Det kan være meget svært selv at gennemskue hvordan du optimerer din VVS installationer bedst muligt. Det er en god idé at få en fagmand til at hjælpe dig med dette, da der meget vel kan være penge at spare for dig.

Det er samtidig et fælles ansvar for os alle, at bidrage til et bedre miljø. Optimering af VVS installationer kan gøre en stor forskel i forhold til energi og vandspild, så det er et godt sted at starte.

Hvem er VVS Søberg?

VVS Søberg har siden 1990 leveret løsninger i mange dele af landet til både private og erhvervskunder. Vi har en stor stolthed i vores arbejde, brænder for det vi laver og gør altid vores absolut bedste for at levere den bedste løsning til dig.

Hos VVS Søberg har vi mange medarbejdere med mange forskellige specialer. På den måde sikrer vi, at vi altid leverer den bedst mulige løsning til alle vores kunder. VVS Søberg er en seriøs samarbejdspartner, som gerne vil have en finger med i spillet i alle slags opgaver.

VVS Søberg - Din professionelle samarbejdspartner

  • Hurtig respons
  • Professionel rådgivning
  • Systematisk tilgang og kvalitet i arbejdet

Få et godt tilbud

Det er vigtigt for os, at finde den rette løsning, der matcher dine behov og din bolig. Skriv dit navn og telefonnummer eller email, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Kære kunder og forretningsforbindelser.

I forbindelse med statsministeriets anbefalinger om håndtering af Coronavirus, og heraf mindske risikoen for spredning af smitten, vil vi gøre opmærksom på, at vi tager situationen meget alvorligt.

Da vi kommer i mange virksomheder og private hjem, og gerne vil være yderst påpasselige, har alle vores medarbejdere fået en række forholdsregler og procedure. Disse vil vi følge meget nøje. Som kunde hos os, vil du inden indgåelse af aftale om besøg opleve, at blive spurgt om nogle ekstra spørgsmål, for at vi i fællesskab kan øge sikkerheden.
Vi følger tæt udviklingen og anbefalingerne fra Sundhedsstyrelsen. Vi står stadig 100 % klar til at hjælpe jer med nedbrud og andet hele døgnet rundt på tlf. 70226160.

Tak for forståelsen.

OK