24hVagttelefon

Kontakt os på: 70 22 61 60

24hVagttelefon

Kontakt os på: 70 22 61 60

Velkommen til

VVS i Vojens

Uanset om du bor til leje eller har dit eget hus, om du bor i rækkehus, parcelhus eller villa, så er det vigtigt at dine VVS installationer er i orden. Hvis dine VVS installationer ikke fungerer som de skal, så kan det ende med at koste dig mange penge.

Det kan for mange ufaglærte være rigtige svært at gennemskue, hvorvidt dine VVS installationer fungerer optimalt. Hvor skal man lige lede og hvordan skal det hele egentlig lige hænge sammen? Det kan klart anbefales, at du engang imellem får en faglært VVS’er hjem til dig, og får hjælp til at sikre, at alt virker som det skal.

Når du er sikker på at alle dine installationer virker som de skal, er du dermed også sikker på, at du ikke bruger unødvendige penge på f.eks. vand og varme. På den måde kan du få en bedre økonomi og samtidigt bidrage til et bedre miljø for os alle sammen.

Trænger køkkenet eller badeværelset til en kærlig hånd?

Er din bruseniche ved at være af ældre dato, eller synes du at det efterhånden er tid til renovering af dit badeværelse eller køkken? Så er du havnet det helt rette sted. Denne type opgave er en af vores mange specialer, og vi vil meget gerne være en del af dit projekt.

Hvis du vælger at spørge VVS Søberg i Vojens om hjælp til dit nye projekt, så får du en tryg garanti for hele forløbet. Vi har prøvet det mange gange før, så vi ved præcis, hvordan det gøres mest effektivt og billigst. Du sikrer samtidig at du ikke kommer til at lave fejlmonteringer, som du alligevel skal have en faglært til at hjælpe med i sidste ende.

Uanset størrelsen af opgaven, så kommer vi gerne hjem til dig og giver dig et uforpligtende tilbud på opgaven. Måske vil du finde ud af, at løsningen er billigere end du lige havde regnet med.

VVS Søberg - Din professionelle samarbejdspartner

  • Hurtig respons
  • Professionel rådgivning
  • Systematisk tilgang og kvalitet i arbejdet

Få et godt tilbud

Det er vigtigt for os, at finde den rette løsning, der matcher dine behov og din bolig. Skriv dit navn og telefonnummer eller email, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Kære kunder og forretningsforbindelser.

I forbindelse med statsministeriets anbefalinger om håndtering af Coronavirus, og heraf mindske risikoen for spredning af smitten, vil vi gøre opmærksom på, at vi tager situationen meget alvorligt.

Da vi kommer i mange virksomheder og private hjem, og gerne vil være yderst påpasselige, har alle vores medarbejdere fået en række forholdsregler og procedure. Disse vil vi følge meget nøje. Som kunde hos os, vil du inden indgåelse af aftale om besøg opleve, at blive spurgt om nogle ekstra spørgsmål, for at vi i fællesskab kan øge sikkerheden.
Vi følger tæt udviklingen og anbefalingerne fra Sundhedsstyrelsen. Vi står stadig 100 % klar til at hjælpe jer med nedbrud og andet hele døgnet rundt på tlf. 70226160.

Tak for forståelsen.

OK