24hVagttelefon

Kontakt os på: 70 22 61 60

24hVagttelefon

Kontakt os på: 70 22 61 60

Velkommen til

VVS installatør i Kolding – få et uforpligtende tilbud

Bor du i Kolding eller omegn og søger en VVS installatør, så er du landet det helt rigtige sted. VVS Søbergs afdeling i Kolding hjælper dig med alle slags VVS opgaver. Det kan være nybygning, tilbygning, ombygning, reparation, renovering af bad, toilet, varmeinstallation eller andre installationer i din bolig.

VVS opgaver kan altså komme i rigtig mange forskellige størrelser. Det kan være alt fra hjælp til et stoppet afløb, til renovering af dit nye designerbadeværelse. Det er derfor altid godt at kende en god VVS installatør, når du står foran et nyt projekt.

Hos VVS Søberg kan du altid få et uforpligtende tilbud på dit næste projekt. Uanset projektets størrelse, så er det en god idé at få et par professionelle øjne til at vurdere situationen. Det kan måske gøres billigere og mere effektivt end du lige havde forestillet dig.

Erfarne medarbejdere

Ved at have erfarne VVS medarbejdere med i dit næste projekt, kan du også spare mange unødvendige fremtidige udgifter. Der kan gå mange ting galt som du som ufaglært måske ikke lige havde regnet med. Ved renovering af et badeværelse skal du tage højde for boligens øvrige installationer og skjulte rør og ledninger. Det kan gå hen og blive en ret træls, dyr og våd oplevelse.

Så selvom det kan være fristende at vise hvad din indre gør-det-selv mand dur til, så anbefaler vi stærkt at spørge en professionel til råds.

Hvis du vælger at bede os om hjælp, så kommer vi og sikrer dit projekt fra start til slut. Vores medarbejdere har mange års erfaring, og har uden tvivl prøvet lignende opgaver mange gange før. Vi kommer gerne og giver dig et uforpligtende tilbud på en effektiv, hurtig og billig løsning.

VVS Søberg - Din professionelle samarbejdspartner

  • Hurtig respons
  • Professionel rådgivning
  • Systematisk tilgang og kvalitet i arbejdet

Få et godt tilbud

Det er vigtigt for os, at finde den rette løsning, der matcher dine behov og din bolig. Skriv dit navn og telefonnummer eller email, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Kære kunder og forretningsforbindelser.

I forbindelse med statsministeriets anbefalinger om håndtering af Coronavirus, og heraf mindske risikoen for spredning af smitten, vil vi gøre opmærksom på, at vi tager situationen meget alvorligt.

Da vi kommer i mange virksomheder og private hjem, og gerne vil være yderst påpasselige, har alle vores medarbejdere fået en række forholdsregler og procedure. Disse vil vi følge meget nøje. Som kunde hos os, vil du inden indgåelse af aftale om besøg opleve, at blive spurgt om nogle ekstra spørgsmål, for at vi i fællesskab kan øge sikkerheden.
Vi følger tæt udviklingen og anbefalingerne fra Sundhedsstyrelsen. Vi står stadig 100 % klar til at hjælpe jer med nedbrud og andet hele døgnet rundt på tlf. 70226160.

Tak for forståelsen.

OK