24hVagttelefon

Kontakt os på: 70 22 61 60

24hVagttelefon

Kontakt os på: 70 22 61 60

Velkommen til

VVS installatør i Sønderborg

Det er altid godt, at kende en god VVS installatør. I Sønderborg og omegn har du fundet den rette. Der findes et hav af situationer, hvor du kan få nytte af en VVS’er. VVS faglærte har et meget bredt arbejdsområde og kan bidrage til rigtig mange forskellige arbejdsopgaver i din bolig og på erhverv.

Vi kan f.eks. klare ting som renovering og nybygning af badeværelse og køkken. Uanset om du gerne vil have den billigste løsning eller det nyeste designerbadeværelse, så er det en god idé at have en VVS’er med i projektet. Denne type opgave er en af vores mange speciale, vi har prøvet det mange gange før og vi vil også gerne være med i dit næste projekt.

En VVS installatør kan også hjælpe dig med optimering af dine nuværende VVS installationer. Det er vigtigt både for din økonomi og for vores miljø at vi reducerer vand og energispild så meget som overhovedet muligt. Der kan meget vel være penge at spare ved at optimere din VVS installationer, og som en bonus kan du også bidrage til et bedre miljø for os alle.

Gør-det-selv eller få hjælp af en faglært?

Hvis du er en rutineret gør-det-selv mand, kan det være meget fristende at gå i gang med dit næste VVS projekt selv. Hvis du gør det, risikerer du dog at arbejdet ender med at blive sværere. Hvis arbejdet ikke bliver gjort helt ordentligt, ender du måske med at skulle have en fagmand til at hjælpe dig alligevel. Der kan ske mange uforudsigelige ting ved f.eks. renovering af badeværelset, hvor det kunne være rart at have spurgt en erfaren VVS’er til råds.

Ved at bruge en faglært VVS’er sikrer du dit projekt fra start til slut. Du slipper for overraskelser og kan vide dig sikker på, at arbejdet er gjort præcis som det skal gøres.

VVS Søberg - Din professionelle samarbejdspartner

  • Hurtig respons
  • Professionel rådgivning
  • Systematisk tilgang og kvalitet i arbejdet

Få et godt tilbud

Det er vigtigt for os, at finde den rette løsning, der matcher dine behov og din bolig. Skriv dit navn og telefonnummer eller email, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Kære kunder og forretningsforbindelser.

I forbindelse med statsministeriets anbefalinger om håndtering af Coronavirus, og heraf mindske risikoen for spredning af smitten, vil vi gøre opmærksom på, at vi tager situationen meget alvorligt.

Da vi kommer i mange virksomheder og private hjem, og gerne vil være yderst påpasselige, har alle vores medarbejdere fået en række forholdsregler og procedure. Disse vil vi følge meget nøje. Som kunde hos os, vil du inden indgåelse af aftale om besøg opleve, at blive spurgt om nogle ekstra spørgsmål, for at vi i fællesskab kan øge sikkerheden.
Vi følger tæt udviklingen og anbefalingerne fra Sundhedsstyrelsen. Vi står stadig 100 % klar til at hjælpe jer med nedbrud og andet hele døgnet rundt på tlf. 70226160.

Tak for forståelsen.

OK