24hVagttelefon

Kontakt os på: 70 22 61 60

24hVagttelefon

Kontakt os på: 70 22 61 60

Velkommen til

VVS-opgaver

Løber toilettet eller skal du have monteret et helt nyt? Skal du have ny bruser eller gulvvarme? VVS Søberg løser alle opgaver inden for VVS.

Hos VVS Søberg laver vi alt indenfor vandinstallationer, varmeinstallationer og sanitet til både private og erhverv. Det kan både være små og store opgaver, og det kan dreje sig om vandhaner, toiletter, radiatorer, gulvvarme, brusere eller noget helt andet

Uanset om du skal have hjælp til fejl ved eksisterende installationer eller have monteret helt nyt, er du altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os i dag

Vi vil i samarbejde med dig finde den bedste løsning, der matcher dine behov og din bolig.

VVS Søberg - Din professionelle samarbejdspartner

  • Hurtig respons
  • Professionel rådgivning
  • Systematisk tilgang og kvalitet i arbejdet

Få et godt tilbud

Det er vigtigt for os, at finde den rette løsning, der matcher dine behov og din bolig. Skriv dit navn og telefonnummer eller email, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Kære kunder og forretningsforbindelser.

I forbindelse med statsministeriets anbefalinger om håndtering af Coronavirus, og heraf mindske risikoen for spredning af smitten, vil vi gøre opmærksom på, at vi tager situationen meget alvorligt.

Da vi kommer i mange virksomheder og private hjem, og gerne vil være yderst påpasselige, har alle vores medarbejdere fået en række forholdsregler og procedure. Disse vil vi følge meget nøje. Som kunde hos os, vil du inden indgåelse af aftale om besøg opleve, at blive spurgt om nogle ekstra spørgsmål, for at vi i fællesskab kan øge sikkerheden.
Vi følger tæt udviklingen og anbefalingerne fra Sundhedsstyrelsen. Vi står stadig 100 % klar til at hjælpe jer med nedbrud og andet hele døgnet rundt på tlf. 70226160.

Tak for forståelsen.

OK