24hVagttelefon

Kontakt os på: 70 22 61 60

24hVagttelefon

Kontakt os på: 70 22 61 60

Velkommen til

VVS service i Haderslev – få et uforpligtende tilbud her

VVS installationerne i dit hus er vigtige. Det er dem der sørger for at du kan holde varmen og tage et dejligt varmt bad. De giver også adgang til friskt vand i både køkken og på badeværelset. Kravene til bad og køkken er meget forskellige.

Nogen er til flotte designerløsninger, mens andre er til mere simple og minimalistiske løsninger. Uanset smag og behov er dine VVS installationer helt essentielle, for at dit hus er rart at bo i. Det er derfor rigtig vigtigt, at du får lavet dine VVS installationer korrekt.

Det er samtidig vigtigt, at du får tilpasset installationerne til dine behov. Der er absolut ingen grund til, at der bliver opvarmet unødvendigt meget vand, eller der bliver brugt for meget energi på at opvarme dit hus. Det koster dig penge, som du formodentlig hellere vil bruge på noget andet.

Dine installationer skal tjekkes jævnligt

Uanset hvilke VVS installationer du har, er det vigtigt at du får dem tjekket jævnligt. På den måde sikrer du at alting virker optimalt, så dit hus er rart at bo i. Der kan også meget vel være penge at spare, ved at få tjekket dine gamle installationer.

En faglært VVS montør kan måske finde en lille fejl, der for de fleste er umulig at se, men stadig koster dyrt i forbrug. Det kan f.eks. være gamle rør som med tiden leder til vandspild. Det kan også være en defekt varmtvandsbeholder eller forkert indstillet fjernvarme. Begge dele kan ende med at blive dyrt, hvis der ikke bliver gjort noget ved det.

Hvis du har en fornemmelse af, at noget i dit hus trænger til at blive tjekket, er det nok på tide til lidt VVS service. Det hjælper vi i VVS Søberg gerne med.

VVS Søberg - Din professionelle samarbejdspartner

  • Hurtig respons
  • Professionel rådgivning
  • Systematisk tilgang og kvalitet i arbejdet

Få et godt tilbud

Det er vigtigt for os, at finde den rette løsning, der matcher dine behov og din bolig. Skriv dit navn og telefonnummer eller email, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Kære kunder og forretningsforbindelser.

I forbindelse med statsministeriets anbefalinger om håndtering af Coronavirus, og heraf mindske risikoen for spredning af smitten, vil vi gøre opmærksom på, at vi tager situationen meget alvorligt.

Da vi kommer i mange virksomheder og private hjem, og gerne vil være yderst påpasselige, har alle vores medarbejdere fået en række forholdsregler og procedure. Disse vil vi følge meget nøje. Som kunde hos os, vil du inden indgåelse af aftale om besøg opleve, at blive spurgt om nogle ekstra spørgsmål, for at vi i fællesskab kan øge sikkerheden.
Vi følger tæt udviklingen og anbefalingerne fra Sundhedsstyrelsen. Vi står stadig 100 % klar til at hjælpe jer med nedbrud og andet hele døgnet rundt på tlf. 70226160.

Tak for forståelsen.

OK