24hVagttelefon

Kontakt os på: 70 22 61 60

24hVagttelefon

Kontakt os på: 70 22 61 60

Velkommen til

VVS service i Kolding – vi er klar til at hjælpe

VVS service er et meget vidt begreb. Det kan indebære utroligt mange ting. Begrebet VVS står for varme, ventilation og sanitetsteknik. VVS dækker altså over ufatteligt mange arbejdsopgaver. Det kan være alt fra installation af dit nye køkken, til hjælp til et stoppet toilet, ombygning eller renovering af køkken, bad, for- og baggang og i det hele taget alt hvad der har med vand, varme og energi at gøre.

Som du nok allerede har regnet ud, så kommer VVS-opgaver i mange forskellige størrelser. Hos VVS Søberg i Kolding, findes der ikke en opgave der er for lille eller for stor. Uanset hvilken type opgave du gerne vil have hjælp til, er det helt sikkert noget vi kan hjælpe dig med.
Du forestiller dig måske at det nye køkken eller badeværelse du går og drømmer om, bliver rigtig dyrt. Men det behøves altså ikke være tilfældet. En faglært VVS-mand kan måske se en meget billigere og mere effektiv løsning end du selv kan. Du er til enhver tid velkommen til at ringe til os, og få et uforpligtende tilbud på dit næste projekt.

Hvem er VVS Søberg?

VVS Søberg blev etableret i 1990 og har lige siden leveret VVS-løsninger i alle størrelser til både privatkunder og virksomheder. Vi brænder for vores fag, er effektive og stræber efter at give kunden så god en oplevelse som muligt. Vi har mange veluddannede og erfarne medarbejdere, som hver især er specialister indenfor deres område.

De bidrager alle til vores meget brede vifte af gode løsninger til alle typer af opgaver.

Hos VVS Søberg lægger vi stor vægt på:

  •  Hurtig respons
  • At overholde vores aftaler – både tid og pris
  • Professionel rådgivning
  • Systematisk tilgang og kvalitet i arbejdet
  • At levere et færdigt arbejde af god kvalitet

VVS Søberg - Din professionelle samarbejdspartner

  • Hurtig respons
  • Professionel rådgivning
  • Systematisk tilgang og kvalitet i arbejdet

Få et godt tilbud

Det er vigtigt for os, at finde den rette løsning, der matcher dine behov og din bolig. Skriv dit navn og telefonnummer eller email, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Kære kunder og forretningsforbindelser.

I forbindelse med statsministeriets anbefalinger om håndtering af Coronavirus, og heraf mindske risikoen for spredning af smitten, vil vi gøre opmærksom på, at vi tager situationen meget alvorligt.

Da vi kommer i mange virksomheder og private hjem, og gerne vil være yderst påpasselige, har alle vores medarbejdere fået en række forholdsregler og procedure. Disse vil vi følge meget nøje. Som kunde hos os, vil du inden indgåelse af aftale om besøg opleve, at blive spurgt om nogle ekstra spørgsmål, for at vi i fællesskab kan øge sikkerheden.
Vi følger tæt udviklingen og anbefalingerne fra Sundhedsstyrelsen. Vi står stadig 100 % klar til at hjælpe jer med nedbrud og andet hele døgnet rundt på tlf. 70226160.

Tak for forståelsen.

OK