VVS service i Kolding – vi er klar til at hjælpe

VVS service er et meget vidt begreb. Det kan indebære utroligt mange ting. Begrebet VVS står for varme, ventilation og sanitetsteknik. VVS dækker altså over ufatteligt mange arbejdsopgaver. Det kan være alt fra installation af dit nye køkken, til hjælp til et stoppet toilet, ombygning eller renovering af køkken, bad, for- og baggang og i det hele taget alt hvad der har med vand, varme og energi at gøre.

Som du nok allerede har regnet ud, så kommer VVS-opgaver i mange forskellige størrelser. Hos VVS Søberg i Kolding, findes der ikke en opgave der er for lille eller for stor. Uanset hvilken type opgave du gerne vil have hjælp til, er det helt sikkert noget vi kan hjælpe dig med.
Du forestiller dig måske at det nye køkken eller badeværelse du går og drømmer om, bliver rigtig dyrt. Men det behøves altså ikke være tilfældet. En faglært VVS-mand kan måske se en meget billigere og mere effektiv løsning end du selv kan. Du er til enhver tid velkommen til at ringe til os, og få et uforpligtende tilbud på dit næste projekt.

Hvem er VVS Søberg?

VVS Søberg blev etableret i 1990 og har lige siden leveret VVS-løsninger i alle størrelser til både privatkunder og virksomheder. Vi brænder for vores fag, er effektive og stræber efter at give kunden så god en oplevelse som muligt. Vi har mange veluddannede og erfarne medarbejdere, som hver især er specialister indenfor deres område.

De bidrager alle til vores meget brede vifte af gode løsninger til alle typer af opgaver.

Hos VVS Søberg lægger vi stor vægt på:

  •  Hurtig respons
  • At overholde vores aftaler – både tid og pris
  • Professionel rådgivning
  • Systematisk tilgang og kvalitet i arbejdet
  • At levere et færdigt arbejde af god kvalitet
X