24hVagttelefon

Kontakt os på: 70 22 61 60

24hVagttelefon

Kontakt os på: 70 22 61 60

Velkommen til

VVS service i Vojens

Selvom dine VVS installationerne måske ikke er noget du lægger særligt mærke til, så er de vigtige for din økonomi og for at din bolig er rar at bo i. Dårligt optimerede VVS installationer kan i længden blive rigtig dyre, fordi de giver et stort spild af f.eks. vand og varme.

Det kan dog være temmelig svært som ufaglært, at overskue hvorvidt ens VVS installationer fungerer optimalt. Der er rigtig mange forskellige ting der kan skrues på og optimeres, og det kan være svært at finde rundt i. Vi anbefaler derfor ikke at du selv går i krig med optimeringen af dine VVS installationer. Det vil næppe kunne betale sig.

For det første vil det højst sandsynligt tage dig rigtig lang tid at lave det arbejde, som en faglært VVS’er kan klare på ingen tid. For det andet risikerer du at indstille noget forkert så du gør situationen værre, og alligevel i sidste ende får brug for en faglært VVS’er.

Er det ved at være tid?

Hvis du mener det er ved at være tid til et tjek af dine VVS installationer, så har du højst sandsynligt ret. Det er en opgave som vi hos VVS Søberg i Vojens gerne hjælper dig med. Vi har prøvet det rigtig mange gange før, så vi ved lige præcis, hvordan tingene skal gøres.

VVS service er det vi gør bedst, og vi garanterer at når vi er færdige med gennemgangen af dine installationer, så fungerer alting optimalt.

Det kan altså sagtens betale sig for dig at give os et kald. I længden vil du spare penge på at få indstillet dine installationer korrekt, og du vil samtidig gøre vores miljø en tjeneste, ved at undgå energi- og vandspild. Det er vores alles fælles ansvar at bidrage til et godt miljø, og du kan give et lille bidrag, ved at få tjekket dine VVS installationer.

VVS Søberg - Din professionelle samarbejdspartner

  • Hurtig respons
  • Professionel rådgivning
  • Systematisk tilgang og kvalitet i arbejdet

Få et godt tilbud

Det er vigtigt for os, at finde den rette løsning, der matcher dine behov og din bolig. Skriv dit navn og telefonnummer eller email, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Kære kunder og forretningsforbindelser.

I forbindelse med statsministeriets anbefalinger om håndtering af Coronavirus, og heraf mindske risikoen for spredning af smitten, vil vi gøre opmærksom på, at vi tager situationen meget alvorligt.

Da vi kommer i mange virksomheder og private hjem, og gerne vil være yderst påpasselige, har alle vores medarbejdere fået en række forholdsregler og procedure. Disse vil vi følge meget nøje. Som kunde hos os, vil du inden indgåelse af aftale om besøg opleve, at blive spurgt om nogle ekstra spørgsmål, for at vi i fællesskab kan øge sikkerheden.
Vi følger tæt udviklingen og anbefalingerne fra Sundhedsstyrelsen. Vi står stadig 100 % klar til at hjælpe jer med nedbrud og andet hele døgnet rundt på tlf. 70226160.

Tak for forståelsen.

OK