24hVagttelefon

Kontakt os på: 70 22 61 60

24hVagttelefon

Kontakt os på: 70 22 61 60

Velkommen til

VVS Søberg og Best Green

indleder samarbejde om salg og service af
nærvarme

Den lokale VVS-installatør VVS Søberg indleder et nyt samarbejde med varmeserviceselskabet Best Green om at tilbyde nærvarme til virksomheder og private i Syd- og Sønderjylland. Formålet er at få endnu flere til at erstatte olie-, gas- eller træpillefyret med det grønne alternativ.

Flere virksomheder, institutioner og private borgere i Syddanmark skal fremover se fordelene ved at vælge en varmepumpe til opvarmning af deres hus eller bygning. Det er ambitionen bag et nyt samarbejde mellem varmeserviceselskabet Best Green og VVS Søberg, som er en landsdækkende VVS-virksomhed, med hovedkontor i Hammelev ved Haderslev.

”Vi ser samarbejdet med Best Green, som et supplement til udvidelse af vores kerneforretning, som bl.a. består af at kunne tilbyde miljø- og bæredygtige løsninger”
Tobias Suni, divisionschef ved VVS Søberg

VVS Søberg er en af landets førende specialister inden for rådgivning og installation af miljøvenlige energiløsninger – her er nærvarme en naturlig forlængelse af VVS Søbergs eksisterende produktportefølje. Med nærvarme – eller varme på abonnement – er det nemlig muligt at få varme fra en varmepumpe uden selv at skulle investere, installere og drifte varmepumpen. Et bæredygtigt alternativ til olie-, gas- eller træpillefyr, som Best Green ser frem til at udbrede i fællesskab med VVS Søberg i Syd og Sønderjylland.

”Vi har i en længere periode ledt efter den rette partner i Syddanmark. Med VVS Søberg har vi fået en stærk, lokal partner, som er specialiseret i at installere og vedligeholde varmepumper. Vi ser meget frem til i fællesskab at udbrede nærvarme i Syd- og Sønderjylland så endnu flere kan få glæde af bæredygtig varme på abonnement”,
Martin Bak, kommunikationschef ved Best Green

Konkret vil samarbejdet betyde at VVS Søberg installerer og servicerer varmepumper for Best Green i Syd- og Sønderjylland. Derudover vil de to virksomheder samarbejde tæt om salg og markedsføring i samme område.

Bæredygtig varme uden stor startinvestering

Nærvarme er bæredygtig og vedligeholdelsesfri varme til private, virksomheder og institutioner uden for fjernvarmeområder i Danmark. Best Green indkøber varmepumpeanlægget, og installerer det efterfølgende ved bygningen. Best Green påtager sig ansvaret for drift og løbende vedligehold. Kunden betaler et årligt abonnement, en fast kWh pris for den varme, som bygningen bruger samt et tilslutningsbidrag.

Yderligere information

Martin Bak

kommunikationschef

  • maba@bestgreen.dk
  • 41 77 24 57

www.bestgreen.dk

Tobias Suni

divisionschef

  • tls@soeberg.dk
  • 23 11 97 16

www.soeberg.dk

Kære kunder og forretningsforbindelser.

I forbindelse med statsministeriets anbefalinger om håndtering af Coronavirus, og heraf mindske risikoen for spredning af smitten, vil vi gøre opmærksom på, at vi tager situationen meget alvorligt.

Da vi kommer i mange virksomheder og private hjem, og gerne vil være yderst påpasselige, har alle vores medarbejdere fået en række forholdsregler og procedure. Disse vil vi følge meget nøje. Som kunde hos os, vil du inden indgåelse af aftale om besøg opleve, at blive spurgt om nogle ekstra spørgsmål, for at vi i fællesskab kan øge sikkerheden.
Vi følger tæt udviklingen og anbefalingerne fra Sundhedsstyrelsen. Vi står stadig 100 % klar til at hjælpe jer med nedbrud og andet hele døgnet rundt på tlf. 70226160.

Tak for forståelsen.

OK