Få Hjælp

70 22 61 60

Menu

70 22 61 60

Kontakt os

Kontakt os nu, og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Serviceaftale
på gasfyr

Få en erfaren gasfyrmontør til at stå for din gasfyrservice eller udskiftning af gasfyr. Vi har afdelinger i hele landet, og kan derfor dække store områder.

Få et godt tilbud

Vi vil gerne give dig et tilbud du ikke kan sige nej til.

Kontakt os uforpligtende

Forkæl dit gasfyr med en serviceaftale

Basis Service

 • Regelmæssigt eftersyn og justering
 • Kontrolmåling
 • Råd og vejledning
 • Frie tilkald
priser fra79.- / md.
1890.- hvert andet år.

Fri Service

 • Regelmæssigt eftersyn og justering
 • Kontrolmåling
 • Råd og vejledning
 • Frie tilkald
priser fra132.- / md.
3155.- hvert andet år.

Det er vigtigt at få efterset og justeret gasfyret hvert 2. år, så der stabilt leveres varme og varmt vand til boligen uden et overforbrug. Med en serviceaftale sikrer du sikkerhedsmæssig og fyringsøkonomisk korrekt indregulering og vi sørger for at holde dit gasfyr i topform, så du undgår ubehagelige overraskelser og uventede regninger.

Når vi er på servicebesøg, kontrollerer vi altid, om dit gasfyr er indstillet korrekt, så du fyrer optimalt. Derved opnår du den største økonomiske besparelse og udleder ikke unødig CO2. Vi sørger for rensning og justering af gasfyret iht. producenternes anvisninger og da vi er autoriserede og godkendte af myndighederne, sikrer du også en intakt garanti på dit gasfyr. Priserne på vores serviceaftaler er forskellige, men du kan altid forvente samme høje kvalitet.

Vælg mellem BASIS Service og FRI Service.

Med en serviceaftale sikrer du eksperthjælp – også udenfor normal åbningstid. Med FRI Service får du desuden frie tilkald, der indgår i prisen. Skulle uheldet være ude og dit gasfyr svigter, aflægger vi servicebesøg og sørger for reparationen, så længe det er indenfor vagtsæsonen. Derved er reservedele det eneste, du evt. skal betale yderligere.

Troværdighed og punktlighed

Energiservice – troværdighed og punktlighed gennem ansvarligt arbejde og konkurrencedygtige løsninger med kundens behov i fokus.

Kort sagt, hvis du prioriterer en professionel tilgang, en høj arbejdsmoral og fokus på kvalitet, så står vores kompetente medarbejdere til din rådighed, når du har brug for det.

Vi går ikke på kompromis for at profitere, vi udviser stor ansvarlighed under hele forløbet og overholder vores aftaler– det er din sikkerhed for godt udført arbejde, og kundernes udtalelser er vores fortsatte drivkraft:

 • Vi er særdeles tilfredse med det flotte arbejde, som Brian og hans hjælper har lavet hos os. Vil du hilse dem og og ROSE dem! De er meget professionelle! Vi er ligeledes meget tilfredse med din indsats!

  Torben Andersen – Rødekro
 • Vi havde besøg af servicemedarbejder Dennis den 14. juli. Det var en meget positiv oplevelse. En positiv udadvendt person, der kunne sit kram. Han fortjener ros og anerkendelse for sit arbejde og personlige fremtræden. I kan værestolt af en sådan medarbejder.

  Povl Lundsgaard / Sjælland

Få et godt tilbud

Vi vil gerne give dig et tilbud du ikke kan sige nej til.

gå til toppen