Erhverv

En god erhvervsaftale skaber tryghed

Få skræddersyede erhvervsaftaler, som dækker netop det behov din virksomhed har.

Hos VVS Søberg løser vi alle slags opgaver indenfor VVS-området. Vi hjælper ikke blot private kunder, men henvender os også til erhvervskunder. Vi løser VVS-entreprise for både private, erhvervslivet og offentlige institutioner. Ingen opgave er hverken for stor eller for lille til os. Uanset hvilket behov din virksomhed har, så står vi altid klar til at dække det.

Alt fra en dryppende vandhane, skadede vandrør til energiinstallationer kan vi hos VVS Søberg stå for. Vi kan også fungere som teknik-entreprenører med ansvar for VVS, køl, sprinkler, ventilation og el-arbejde.

Udover dette, så står vi med glæde for vedligeholdelse af din virksomheds VVS-installationer. Dette betyder, at din virksomhed kan undgå mange uforudsete forhindringer og bump på vejen. Uanset hvad din virksomhed laver, så giver en serviceaftale dig tryghed. Tryghed i at vide, at vi løser hvad end der opstår.

Hvis du gerne vil høre mere om hvad vi kan gøre for dig, så kontakt os endelig. Sammen finder vi ud af hvad dine behov er, og hvordan vi bedst muligt dækker dem.

01. En tillidsfuld erhvervsrelation

En troværdig, professionel og kvalitetsbevidst samarbejdspartner.
Hos VVS Søberg har vi mange års erfaring i ryggen. VVS Søberg blev etableret i 1990, og er i dag en veletableret virksomhed med mange veluddannede medarbejdere, der er specialister indenfor deres felt.

For os i VVS Søberg er det altafgørende, at du som kunde oplever en god service, og at du kan mærke vores engagement. Vi bestræber os altid på at give hurtig respons, professionel rådgivning og kvalitet gennem hele arbejdet.

Vi ved at en god dialog er vigtig for et godt samarbejde. På baggrund af dette, lægger vi stor vægt på en god dialog med din virksomhed og de involverede parter. Det gode samarbejde er bærende lige fra det første udkast, til den endelige installation og den efterfølgende service.

For at styrke det gode samarbejde, så er det vigtigt for os at forstå vores kunders ønsker og behov. På den måde kan vi levere den bedst mulige løsning. Derfor lægger vi stor vægt på:

  • Hurtig respons
  • At overholde vores aftaler – både tid og pris
  • Professionel rådgivning
  • Systematisk tilgang og kvalitet i arbejdet
  • At levere et færdigt arbejde af god kvalitet

02. VVS døgnvagt

Hvis uheldet er ude, så er det vigtigt at du ved, hvor du kan kontakte en kompetent VVS døgnvagt. Du kan få brug for en VVS døgnvagt i tilfælde af sprængte vandrør, manglende vand/varme, stoppede afløb og andre akutte opgaver. Disse akutte skader er meget vigtige at tage hånd om med det samme. Hvis ikke det bliver gjort, så risikerer du større skade på din bolig.

Hos VVS Søberg står vi altid klar, til at hjælpe dig med dine akutte VVS opgaver. Vores døgnvagt dækker hele landet, så uanset hvor du er, så rykker vi ud til dig. Du kan kontakte vores vagttelefon 24 timer i døgnet på: 70 22 61 60.

Kontakt os her

Få en uforpligtende samtale om hvad vi kan gøre for dig.

Hvis din virksomhed mangler en troværdig og kvalitetsbevidst VVS-serviceaftale, så er du havnet det helt rette sted. Vi vil rigtig gerne hjælpe med at finde den bedste løsning, der passer til dine behov.

Det er vigtigt for os, at forstå dine behov og ønsker. På den måde kan vi rådgive og vejlede dig på den bedst mulige måde. Derfor anbefaler vi, at du tager kontakt til os og kommer i dialog med en af vores medarbejdere. Sammen finder vi ud af, hvilke behov du har og hvordan vi kan dække dem.

En samtale med os er altid uforpligtende og gratis. Du har altså ikke noget at miste, men kan vinde en stærk og troværdig samarbejdspartner. Send os en mail, ring til os eller udfyld kontaktformularen på siden, så vi kan kontakte dig.

Besøg kontakt side
Kontakt os
gå til toppen