24tVagttelefon

Kontakt os på: 70 22 61 60

24tVagttelefon

Kontakt os på: 70 22 61 60

Velkommen til

Erhverv

Hos VVS Søberg løser vi VVS-entreprise for både private, erhvervslivet og offentlige institutioner. Er der behov for det, fungerer vi også gerne som teknik-entreprenører med ansvar for VVS, køl, sprinkler, ventilation og el-arbejde.

Vi har mange års erfaring i ryggen, og vi ved, at en god dialog er vigtig. Derfor lægger vi vægt på et tæt samarbejde med bygherren og de involverede parter – lige fra det første udkast, til den endelige installation, og den efterfølgende service.  

For os i VVS Søberg betyder det meget, at du som kunde oplever en god service, og at du kan mærke vores engagement. Vi bestræber os altid på at give hurtig respons, professionel rådgivning og kvalitet igennem hele arbejdet.

gå til toppen

Kære kunder og forretningsforbindelser.

I forbindelse med statsministeriets anbefalinger om håndtering af Coronavirus, og heraf mindske risikoen for spredning af smitten, vil vi gøre opmærksom på, at vi tager situationen meget alvorligt.

Da vi kommer i mange virksomheder og private hjem, og gerne vil være yderst påpasselige, har alle vores medarbejdere fået en række forholdsregler og procedure. Disse vil vi følge meget nøje. Som kunde hos os, vil du inden indgåelse af aftale om besøg opleve, at blive spurgt om nogle ekstra spørgsmål, for at vi i fællesskab kan øge sikkerheden.
Vi følger tæt udviklingen og anbefalingerne fra Sundhedsstyrelsen. Vi står stadig 100 % klar til at hjælpe jer med nedbrud og andet hele døgnet rundt på tlf. 70226160.

Tak for forståelsen.

OK