24hVagttelefon

Kontakt os på: 70 22 61 60

24hVagttelefon

Kontakt os på: 70 22 61 60

Velkommen til

VVS for private

VVS Søberg løser alle opgaver indenfor VVS og energi. Vi tilbyder rådgivning og løsninger i forbindelse med nye installationer, udvidelse af eksisterende installationer samt renovering og reparationer.

01Hvad søger du information om?

Vælg herunder hvad du ønsker hjælp til – vi er klar til at hjælpe og tøv ikke med at kontakte os.

Jeg har brug for AKUT hjælp

Vi er klar til at hjælpe dig.

Vores vagtordning står klar til at hjælpe uanset hvad tid på døgnet, du har brug for os.

Ring 70226160 og aflyt telefonbeskeden.

  • Tast 1 for Jylland og Fyn.
  • Tast 2 for Sjælland.

Vi har altid en vagtvogn nær dig!

Vi klarer opgaven og kan derefter overdrage den til dit forsikringsselskab, så du ikke skal bekymre dig om det i situationen, hvor den akutte skade står på.

Blødgøringsanlæg / BTW

Vi er autoriserede installatører af BWT anlæg og kan forestå installationer i hele Danmark.

Du kan se vores aktive kampagne på BWT anlæg på denne side her.

Fjernvarme – varmevekslere/units

En af de opgaver, vi udfører rigtig ofte, er udskiftning af varmevekslere.

Varmeveksleren sørger for, at hvis der sker en utæthed, så vil det ikke være fjerntvarmevand, som løber ud.

De varmevekslere, vi sætter op for dig, har udefølere og vejrkompensering, hvilket betyder, at radiatorerne altid har den rette temperatur.

Skift hvert 10-15 år

En varmeveksler lever ikke evigt, og vi anbefaler, at du får den udskiftet efter 10-15 år. Herefter vil den næsten altid være udtjent, da der hurtigt samler sig kalk og snavs i varmeveksleren.

Let proces at udskifte eksisterende varmeveksler 

Har du allerede en varmeveksler, som blot skal udskiftes, så er det ikke en besværlig proces. Her vil rørarbejdet nemlig allerede være lavet.

Ring blot til vores kundecenter og giv os de fornødne oplysninger – meget gerne suppleret af et par billeder, så vi bedre kan vurdere sagen.

Herefter rådgiver og vejleder vi dig, og enten giver vi dig et tilbud, eller også aftaler vi en fast pris, inden vi kommer ud og udfører arbejdet.

God besparelse

Når vi kommer ud og udskifter varmeveksleren, vil du som kunde opleve færrest mulige gener. Det vil typisk tage en dag at lave, hvor du ikke vil have varme i huset, men ellers er der ingen gener.

Desuden vil du kunne opleve en stor besparelse på 20-30 procent, da vi nu sætter en elektronisk-reguleret pumpe i samtidig med, at udefølere regulerer temperaturen efter udetemperaturen.

Gamle enheder har traditionelt set kørt med samme temperatur hele året, og det er ikke nødvendigt, når det for eksempel er sommer og varmt.

Du kan forvente

  • Hurtig respons
  • Professionel rådgivning
  • Systematisk tilgang og kvalitet i arbejdet

Få et godt tilbud

Det er vigtigt for os, at finde den rette løsning, der matcher dine behov og din bolig. Skriv dit navn og telefonnummer eller email, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Kontakt – varmeveksler

Hej! Mit navn er Allan Hansen

Jeg vil gerne give dig et uforpligtende tilbud på en varmeveksler

Jeg vil meget gerne hjælpe dig, med at finde den rette varmeviksler, som er den bedste løsning for dig. Du kan roligt henvende dig til mig, for min opgave er at give dig et tilbud som er 100% uforpligtende – men også det bedste tilbud i markedet og en løsning der giver dig den bedst mulige besparelse på dit energiforbrug.

Jeg vender hurtigt tilbage til dig.

Med venlig hilsen Allan Hansen

Kontakt mig til højre og jeg vender hurtigt tilbage til dig.

Med venlig hilsen Allan Hansen

Udskiftning af varmtvandsbeholder

Varmtvandsbeholdere er ofte lidt et overset emne, da langt de fleste husstande ikke har brug for at få skiftet den.

Men bor du i et parcelhus, der er omkring 20-30 år gammelt, så vil du ofte ikke have fået serviceret beholderen, og uden regelmæssigt opsyn så kan de gamle varmtvandsbeholdere godt begynde at se tæringer.

Vi klarer hele udskiftningen

Derfor vil vi råde til at få tjekket varmtvandsbeholderen, og når du skal have den skiftet, så kommer vi ud til dig, hvor vi afmonterer den gamle beholder.

Derefter sætter vi den nye varmtvandsbeholder op og tilbyder selvfølgelig også teknisk rådgivning såsom om størrelsen på varmtvandsbeholderen er den rigtige m.m.

Når vi har monteret den nye beholder, så klarer vi naturligvis også oprydningen, og vi sørger også for bortskaffelse af den gamle beholder.

 

Reparation/udskiftning af blandingsbatterier og toiletter

Fra tid til anden kan du komme til at opleve, at blandingsbatteriet er blevet for slidt, eller toilettet er begyndt at løbe. Dette er meget almindelige husholdningsproblemer, som vi har stor erfaring med at løse.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på opgaven. Vi dækker hele Danmark så du kan roligt kontakte os.

Badeværelse

Badeværelset er efterhånden blevet et meget individualiseret rum, som der kræses for på linje med stuer og værelser.

Derfor gør mange sig en hel del tanker om, hvordan de gerne vil have deres nye badeværelse, og her tilbyder vi at komme ud og hjælpe med alt det tekniske.

Der er et stort skridt fra en plan til en udførelse, og derfor samarbejder vi også med forskellige murere og tømrere, således at i er i gode hænder hele vejen.

Vi tilbyder ikke 3D-tegninger af badeværelset eller en færdig pakke, men i stedet bistår vi med al den tekniske og faglige rådgivning, som det er vores erfaring, at de fleste kunder efterspørger.

Vi kan fortælle, hvad der kan lade sig gøre, og hvad der ikke kan lade sig gøre, og selvfølgelig står vi for alt VVS-arbejdet samt administrerer de øvrige håndværkere, som bliver tilknyttet projektet.

Skal vi have en uforpligtende snak – vi er klar.

Kontakt Allan – badeværelse

Hej! Mit navn er Allan Hansen

Jeg vil gerne give dig et uforpligtende tilbud

Vi kan hjælpe med mange ting omkring badeværelset, så lad mig give dig et tilbud. Du kan roligt henvende dig til mig, for min opgave er at give dig et tilbud som er 100% uforpligtende – men også det bedste tilbud i markedet

Med venlig hilsen Allan Hansen
Med venlig hilsen Allan Hansen

Servicering af vand- og varmeinstallationer

I hjemmet kan du hurtigt komme til at opleve småskavanker i installationerne, og derfor har vi dygtige folk, der kan servicere alt indenfor vand og varme. Vi tilbyder derfor at komme direkte ud til dig, hvis du oplever driftsproblemer, og så sørger vi for, at problemet bliver løst.

Både vand og varme

Vi kan hjælpe dig med en lang række problemer i huset eller lejligheden, og det kan være alt fra en radiator, der varmer for meget eller slet ikke varmer overhovedet til en vandhane, hvor der ikke kommer vand ud.

Send billeder med

Hvis du vil være helt sikker på, at vi kan klare problemet hurtigt, så kontakt gerne vores kundecenter med en god beskrivelse af problemet og send meget gerne billeder også, så vi visuelt kan se problemet.

Energibesparende cirkulationspumper

I teknikrummet under varmeveksleren ved varmtvandsbeholderen findes pumperne. I moderne huse sidder der en cirkulationspumpe på det varme brugsvand og en på centralvarmen, hvor der i mindre huse kun sidder en på centralvarmen.

Vi kan hjælpe dig med at få en ny og energibesparende pumpe.

Spar energi

De ældre pumper er meget dyre i drift sammenlignet med de nye og mere moderne varianter. Indenfor de sidste 5-7 år har de moderne pumper gjort deres indtog og tilgodeset husejerne ved at bruge langt mindre strøm.

Det betyder konkret for dig en mulig besparelse på 3000-4000 kroner, som tjenes hjem på 4-5 år.

En gammel pumpe bruger omkring 75 watt, hvor de energibesparende pumper kun bruger 5-7 watt, så besparelsen er rigtig stor.

Udskift de gamle pumper

De gamle pumper findes især i parcelhuse fra 1970’erne og 1980’erne. Men har man en pumpe, der er ældre end 2007, hvor de første energibesparende pumper kom på markedet, så kan det betale sig at skifte dem.

En anden fordel ved at få skiftet en gammel pumpe er, at det kan reducere eventuel pumpestøj, da radiatorerne godt kan suse og banke, hvis pumperne kører med for høj hastighed.

Vi klarer udskiftningen af pumperne for dig
Selv hvis du ikke ved så meget om pumpetyper, så kan du stadig ringe til vores kundecenter, som vil hjælpe og guide dig.

Kan du finde mærkepladen på pumpen, så kan vi rådgive dig med det samme og fortælle dig hvilken pumpetype, der er tale om.

Samtidig kan vi lave et godt tilbud til dig over telefonen og få en ny pumpe hjem i løbet af et par dage. Herefter kommer vi ud til dig og skifter pumpen.

Det tager kort tid – kun omkring en time – og efter monteringen rydder vi op efter os igen.

Stoppet afløb

Både på toilettet og køkkenet kan du af og til opleve, at afløbet stopper.

I køkkenet sker det ofte i køkkenvasken, for det er svært at undgå, at der kommer madrester ned i vasken og afløbet.

Vandet kan også begynde at stemme op og boble i både vask og bruseniche.

Toilettet kan også begynde at klukke og boble, når man skyller ud. Alt dette er tegn på, at en tilstopning er på vej, og derfor råder vi til at få problemet løst så hurtigt som muligt.

Vi klarer både de små og store afløbsproblemer

Ligegyldig om det er små eller store afløbsproblemer, så har vi kompetente fagfolk, der gerne kommer ud og afhjælper problemet.

Vores håndværkere kan for eksempel komme ud og skille vasken ad og rense den, hvis madrester har blokeret afløbet, og er det nødvendigt at køre en split gennem afløbet, så klarer vi også det.
Hvis problemet er af større omfang, servicerer vi også dette for dig, da vi har en lang række kompetente samarbejdspartnere som for eksempel slamsugere, der håndterer de større opgaver.

02Mangler du hjælp til andet?

Har du brug for hjælp, et godt tilbud eller rådgivning, så tøv ikke med at kontakte os. Herunder finder du forskellige kontaktmuligheder.

Vi glæder os til at snakke med dig.

03Andre muligheder - vælg herunder hvad du ønsker hjælp til.

Søger du hjælp til noget helt andet, så vælg herunder

Akut vandskade - hvad gør jeg?

Vi ved, at der hurtigt kan opstå akutte vandskader i hjemmet – også udenfor vores normale åbningstid.

Info og hjælp finder du her.

Fjernvarme service I Åbenrå

Bør du i Åbenrå og har brug for fjernvarmeservice?

Vi er klar til at hjælpe dig – se mere på denne side her. 

Fjernvarme service sønderborg

Vi dækker Åbenrå og kan derfor hjælpe med fjernvarmeservice.

Find mere information om fjernvarmeservice i Åbenrå her. 

gå til toppen

Kære kunder og forretningsforbindelser.

I forbindelse med statsministeriets anbefalinger om håndtering af Coronavirus, og heraf mindske risikoen for spredning af smitten, vil vi gøre opmærksom på, at vi tager situationen meget alvorligt.

Da vi kommer i mange virksomheder og private hjem, og gerne vil være yderst påpasselige, har alle vores medarbejdere fået en række forholdsregler og procedure. Disse vil vi følge meget nøje. Som kunde hos os, vil du inden indgåelse af aftale om besøg opleve, at blive spurgt om nogle ekstra spørgsmål, for at vi i fællesskab kan øge sikkerheden.
Vi følger tæt udviklingen og anbefalingerne fra Sundhedsstyrelsen. Vi står stadig 100 % klar til at hjælpe jer med nedbrud og andet hele døgnet rundt på tlf. 70226160.

Tak for forståelsen.

OK