INVITATION TIL VARMEPUMPENS DAG!

Få Hjælp

70 22 61 60

Menu

70 22 61 60

Energi & VVS

VVS Søberg løser alle opgaver inden for VVS og energi. Vi tilbyder rådgivning og løsning i forbindelse med nye installationer, udvidelse af eksisterende installationer samt renovering og reparationer.

Hvis du ikke kan finde det du søger, så kontakt os endelig. Det er vigtigt for os at finde den rette løsning, der matcher dine behov og din bolig.

Herunder kan du se de områder vi dækker inden for VVS og energi.

01Gasfyr

VVS Søberg har stor erfaring med montering af gaskedler til både private og erhverv. Med teknikere kørende i hele landet, kan vi tilbyde udskiftning og montering af gaskedler i hele Danmark.

Uanset om dit behov er udskiftning af et oliefyr, et pillefyr eller fra en gammel gaskedel til en ny, så kan vi hjælpe.

Vælg herunder hvad du ønsker hjælp til:

02Varmepumper

En varmepumpe er en optimal løsning for mange. VVS Søberg tilbyder energiberegning hjemme hos dig, før du beslutter dig. Vi tilbyder også en serviceaftale.

Hos VVS Søberg monterer vi varmepumper i hele Danmark. Vi har teknikere kørende i hele landet, som er specialister inden for dette område.

En varmepumpe er nem at vedligeholde, og kan være en optimal løsning for mange. Vi monterer varmepumper i både nye og ældre huse.

Varmepumpe – kontakt allan

Hej! Mit navn er Allan Hansen

Jeg vil gerne give dig et uforpligtende tilbud

Jeg vil meget gerne hjælpe dig, med at finde den varmepumpe, som er den bedste løsning for dig. Du kan roligt henvende dig til mig, for min opgave er at give dig et tilbud som er 100% uforpligtende – men også det bedste tilbud på markedet, og en løsning, der giver dig den bedst mulige besparelse på dit energiforbrug.

Jeg vender hurtigt tilbage til dig.

Med venlig hilsen Allan Hansen

Kontakt mig ovenfor, og jeg vender hurtigt tilbage til dig

Med venlig hilsen Allan Hansen

Vælg herunder hvad du ønsker hjælp til:

Energiberegninger

Hos VVS Søberg tilbyder vi at lave individuelle energiberegninger, så du kan se, hvilken besparelse, og hvilke udgifter du kan forvente, når du får installeret en varmepumpe.
NB. Vi sammenligner altid med din nuværende varmeløsning.

Ved installation af en varmepumpe er der et lovkrav om et årligt eftersyn. Hos VVS Søberg tilbyder vi naturligvis autoriseret serviceeftersyn. Sammen laver vi en serviceaftale, så du ikke skal bekymre dig om noget de næste mange år frem.

Kontakt os i dag – vi besigtiger altid din bolig, inden vi afgiver et tilbud, og vi lytter til dine behov, så vi sammen kan finde frem til hvilken løsning, der er den bedste for dig og din bolig.

Vi tilbyder også finansiering ved montering og udskiftning af en varmepumpe. Kontakt os i dag, og få et uforpligtende tilbud.

Mere om varmepumper, så se her:

03Fjernvarme

VVS Søberg hjælper med både papirarbejdet og det praktiske, når et fjernvarmeanlæg skal monteres og godkendes. Vi renoverer også det eksisterende fjernvarmeanlæg.

VVS Søberg er totalleverandør indenfor fjernvarme. Vi tilbyder at montere fjernvarme i det meste af landet.

Vi tilbyder både løsninger inden for skift fra oliekedel til fjernvarme samt renovering af eksisterende fjernvarmeanlæg.

Ved skift fra oliekedel til fjernvarme kommer vi og afmonterer det gamle fyr, sætter det nye fjernvarmeanlæg op, kobler det på det eksisterende varmeanlæg, og får det tilpasset husets installationer.

Ønsker du bedre plads?

Vi tilbyder også at renovere eksisterende fjernvarmeanlæg. Vi har mulighed for at sætte en ny enhed ind, som inkluderer hele installationen med varmt vand og centralvarme i én enhed.
En enhed fylder ikke meget, og vil give mere plads i dit fyrrum/bryggers.

Da vi altid sørger for at foretage alle indberetninger til dit eget fjernevarmeselskab, samt sørger for godkendelse til opsætningen af et fjernvarmeanlæg, skal du ikke bekymre dig om noget.

04Energioptimering

Kan du spare penge ved en energioptimering?

Lad VVS Søberg lave en energiberegning – vi tilbyder rådgivning og løsninger for både private og erhverv.

Kontakt os i dag. Vi besigtiger altid din bolig eller ejendom inden vi udarbejder et uforpligtende tilbud, for at finde den bedste løsning til dig.

gå til toppen