Om VVS Søberg

VVS Søberg: Din pålidelige, troværdige og professionelle samarbejdspartner indenfor VVS.

VVS Søberg blev etableret i 1990 og er i dag en veletableret virksomhed med veluddannede medarbejdere, der er specialister inden for deres felt.

Det er vigtigt for os at forstå vores kunders ønsker og behov, så vi kan give dem den bedste løsning. Derfor lægger vi vægt på:

  • Hurtig respons
  • At overholde vores aftaler – både tid og pris
  • Professionel rådgivning
  • Systematisk tilgang og kvalitet i arbejdet
  • At levere et færdigt arbejde af god kvalitet

VVS Søberg tilbyder service- og installationsløsninger inden for energi, bad, sanitet samt VVS. Da vores medarbejdere er specialister indenfor deres felt, kan vi sikre vores kunder kompetent og ansvarlig rådgivning. Vi leverer et professionelt stykke arbejde med fokus på miljørigtige materialer og konkurrencedygtige løsninger.

Vores værdier

Vores værdier bygger på ansvarlighed, engagement, troværdighed, effektivitet og positivitet.

VVS Søberg er en seriøs samarbejdspartner, som udviser ansvarlighed over for både virksomheder, privatkunder og leverandører. Vi er engageret i vores kunders ønsker og behov, og dermed også i vores egen faglighed og udvikling, så vi altid kan levere løsninger i høj kvalitet og med et højt serviceniveau.

Vi tror på, at tæt dialog og troværdighed er fundamentet for et stærkt samarbejde, derfor vil vi altid overholde vores aftaler og levere, hvad vi lover.

Vi arbejder effektivt, men med en positiv indstilling, der bygger på fælleskab. Vores kunder skal have en god oplevelse, når de handler med os.

VVS Søberg
– Din professionelle
samarbejdspartner

  • Hurtig respons
  • Professionel rådgivning
  • Systematisk tilgang og kvalitet i arbejdet

Få et godt tilbud

Det er vigtigt for os, at finde den rette løsning, der matcher dine behov og din bolig.

Skriv dit navn og telefonnummer eller email, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Uforpligtende tilbud

Det er vigtigt for os at forstå vores kunders ønsker og behov. Kontakt os i dag og lad os sammen finde den bedste løsning til dig og dine behov.
X