Gasfyr Tilbud

Hvad koster et gasfyr?

Gasfyr findes i mange forskellige prisklasser. Overordnet set findes der to typer af gasfyr. Dette er enten gasfyr med et lukket eller åbent forbrændingskammer. Generelt anbefales gasfyr med lukkede forbrændingskamre, da disse er mere praktiske og bedre for miljøet.

Prisen på et nyt og billigt gasfyr ligger typisk mellem 30-35.000 kroner. Derefter stiger de op mod 40.000 kroner, afhængigt af funktionalitet, mærke osv.

Bosch og Vaillant er kendt som nogle af de bedste producenter indenfor gasfyr. Hos VVS Søberg forhandler vi de bedste tysk-fremstillede gasfyr fra disse producenter. Vi forhandler flere forskellige modeller fra Bosch og Vaillant. Dermed har vi helt klart også et gasfyr som passer til dit behov.

Når du skal købe et gasfyr, så er det vigtigt ikke blot at springe på den billigste løsning. Den gode pris på et gasfyr ligger nemlig ikke i købet af fyret. Den gode pris ligger derimod i den besparelse du laver gennem årene. Hvis du gerne vil høre mere om dette, så kontakt os endelig. Vores medarbejdere sidder klar til at hjælpe dig med at finde ud af, hvilket gasfyr der er bedst og billigst for dig i længden.


Gasfyr products

VAILLANT ecoTEC plus

fra 28.995 kr.
inkl. montering

Få et tilbud

Bosch Condens 5000​

fra 29.695 kr.
inkl. montering

Få et tilbud

Bosch Condens 5700i

fra 38.995 kr.
inkl. montering

Få et tilbud

Få yderligt hjælp eller information herunder:

01. Hvorfor bruge gasfyr?

Der er flere simple grunde til at skifte til et nyt gasfyr. Først og fremmest så sparer det dig penge på dine regninger i længden. Hvis du f.eks. skifter et gammelt ikke-kondenserende gasfyr ud med et nyt og moderne kondenserende gasfyr, så kan du spare op til 20-30% på el og gas.

Et gasfyr benytter billig naturgas, som er blandet med biogas. Denne type gas er miljøvenlig og forventes at blive mere og mere udbredt gennem årene. Ved at skifte til et nyt gasfyr udleder du cirka en fjerdedel mindre CO2. Det gør du fordi, at du sparer 20-30% på dit gasforbrug ved at udskifte en gammel gaskedel med en ny.

02. Vaillant Gasfyr

Vaillant er en af europas førende producenter indenfor opvarmnings- og varmtvandsproduktion. Denne position har de opnået gennem 140 års erfaring indenfor branchen. Med et Vaillant gasfyr, kan du altså være sikker på, at du får et gasfyr af højeste kvalitet.

Vaillant er ISO 9001 certificeret, hvilket betyder at de år efter år forbedrer kvaliteten på deres produkter. Dermed leverer Vaillant miljøbevidste og innovative varmeløsninger, som er af den højeste tyske kvalitet.

Vaillants EcoTEC plus gaskedler har alle et minimalt elforbrug, lav miljøbelastning og en høj nyttevirkning. Dette gør Vaillants gasfyr til nogle af de mest attraktive på markedet.

Se vores tilbud på Vaillant

ecotecplus vaillant

03. Bosch Gasfyr

Bosch er en af de førende producenter af naturgasfyr, gaskedler og andre ressourcebevarende opvarmningsprodukter. Hvis du køber et nyt gasfyr fra Bosch, så er du dermed sikret en høj kvalitet. Bosch leverer samtidigt produkter til konkurrencedygtige priser.

Bosch er ISO 9001 certificeret. Dette betyder, at de hele tiden har fokus på forebyggelse af fejl og forbedringer af rutiner. På den måde sørger Bosch for, at kunderne altid får den bedste tyske kvalitet.

Hos VVS Søberg forhandler vi et bredt udvalg af gaskedler fra Bosch. Dermed har vi helt klart også et gasfyr tilbud, som passer til dig og dit behov.

Se vores tilbud på Bosch

04. Standard installation af gasfyr

Når dit nye gasfyr skal installeres, så hjælper vi dig med at nedtage og bortkøre din gamle installation. Derefter sørger vi for den fulde installation af dit nye gasfyr. Vi tilslutter samtidigt dine eksisterende vand- og varmerør. Derefter monterer vi klimastyringsanlæg, som vi indstiller til optimal ydelse. Købeloven sikrer dig 2 års reklamationsfrist på det udførte arbejde og de leverede dele. For at vi kan lave denne standardinstallation kræver det:

 • At fyrrumet har en ydervæg og er i jordplan.
 • At den eksisterende elinstallation er med 230 volt strømafbryder inkl. jordledning.
 • At kedlen anbringes på eksisterende plads.
 • At der ikke skal trækkes udvendige rør fra gasmåler til kedel.
 • At der ikke er isoleret med asbest samt evt. liftleje.
 • At den gamle kedel har separat varmtvandsbeholder, og at kedlen samt beholder kan fjernes hel og uopskåren.

Hvis installationen af gasfyret kræver mere end den sædvanlige standardinstallation, så kan der forekomme mulige pristillæg. Dette kan f.eks. være hvis:

 • Der skal laves lodret aftræk gennem taget
 • Ved føring gennem skiffer- eller paptage
 • Der skal etableres brugbart gulvafløb for kondensafløb
 • Der skal opsættes kondenspumpe
 • Din gamle installation er placeret i kælderen
 • Ved håndtering af en olietank, er der tillæg i overensstemmelse med kommunens gældende regler

Har du nogle spørgsmål til installationen af dit nye gasfyr, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi står altid klar med det bedste tilbud til dig

Mangler du et nyt gasfyr, en varmepumpe eller fjernvarme? Eller har du brug for VVS-service? Send os en besked via kontaktformen, så vender vi tilbage med et svar hurtigst muligt.

Kontakt os uforpligtende

Besøg kontakt side
Kontakt os
gå til toppen