Få Hjælp

70 22 61 60

Menu

70 22 61 60

FJERNVARME

Fjernvarme er en type centralvarmesystem, der anvendes i visse dele af verden, typisk i Nordeuropa.
Fjernvarmesystemer anvendes til at levere varme til en gruppe af bygninger, som er tilsluttet det samme lukkede kredsløbssystem. Fjernvarme findes over hele verden og har været anvendt i århundreder.PRØV VORES VARMEPUMPE BEREGNER

Det er nemt for dig at vælge den rigtige varmepumpe til dit hjem.

Brug vores varmepumpeberegner og se hvilke modeller, som vil passe til din bolig. Beregningerne baseres på boligens alder og størrelse, samt på hvordan den er isoleret. Få dine resultater med det samme og husk at tilbudet er helt uforpligtende.

Stil din nysgerrighed, brug varmepumpeberegneren - det tager kun ét minut.

ÅBEN BEREGNER

Typer af fjernvarme

Der findes forskellige typer af fjernvarme med hver deres karakteristika. Når du skal beslutte, hvilken type system du skal installere, er det vigtigt at vide, hvor du bor, og hvad dit energibehov er.

    Central fjernvarme

  • Dette system anvender en central kedel (f.eks. en kulfyret kedel) og pumper varmt vand gennem rør til boliger og virksomheder. Det kan anvendes i både boligområder og erhvervsområder.
    Jordbaseret fjernvarme

  • Dette system opvarmer vand, der cirkulerer gennem rør, der løber under jorden eller i boringer, der er dybt nedgravet i jorden. Det kan levere både varme og varmt vand til boliger og virksomheder, men det kan ikke bruges i områder, hvor grundvandet er forurenet, eller hvor der ikke er jord eller sand til rådighed til at bore i.

Se vores guide til fjernvarme her

BLIV RINGET OP NÅR DET PASSER FOR DIG

Det tager bare 20 secunder. Udfyld formularen og vi kontakte dig når det passer til dig.

gå til toppen