Fjernvarme

Fjernvarme er en type centralvarmesystem, der anvendes i visse dele af verden, typisk i Nordeuropa. Fjernvarmesystemer anvendes til at levere varme til en gruppe af bygninger, som er tilsluttet det samme lukkede kredsløbssystem. Fjernvarme findes over hele verden og har været anvendt i århundreder.
Skift til en fjernvarme, og reducer dit CO2-fodaftryk. Se vores udvalg af tilbud på helt nye fjernvarme. Vi håndterer alle mærker med prisgaranti og prismatch.

01. Hvad er fjernvarme?

I nogle dele af verden opvarmes bygninger af et centralt anlæg, der distribuerer varmen via underjordiske rør. Fjernvarme bruger ikke naturgas eller fossile brændstoffer til at skabe varme. Fjernvarme er en populær måde at opvarme bygninger på i Danmark. Den har været anvendt i over 100 år og er blevet moderniseret for at opfylde behovene i dagens samfund.

Fjernvarme kan give en konstant, behagelig temperatur i hele huset og skabe et sundt indeklima, samtidig med at du sparer penge på dine energiregninger.
Tip:

Energistyrelsen har lavet en hjemmeside, hvor du kan se om du kan få fjernvarme ved kun at indtaste din adresse

Besøg her:

Fjernvarme tilbud 4 prod section

METRO THERM

fra 25.995,-
inkl montering

Få et tilbud

GEMINA TERMIX

fra 29.995,-
inkl montering

Få et tilbud

UPONOR

fra 29.995,-
inkl montering

Få et tilbud

FORTES

fra 29.995,-
inkl montering

Få et tilbud

WAVIN

fra 31.995,-
inkl montering

Få et tilbud

02. Hvordan fungerer fjernvarme?

I grove træk er fjernvarme, varmt vand fra et kraftværk, som bliver fordelt til boligerne via et højisoleret rørsystem. I boligerne anvendes det varme vand i et fjernvarme anlæg til opvarmning og til varmt vand. Når vandet har afgivet sin varme sendes det retur til kraftværket, hvor det igen varmes op.

Fjernvarme guide

BLIV RINGET OP NÅR DET PASSER FOR DIG

Det tager bare 20 secunder. Udfyld formularen og vi kontakte dig når det passer til dig.

Besøg kontakt side
Kontakt os
gå til toppen