01. VVS til fingerspidserne

Hos Søberg VVS løser vi alle opgaver inden for VVS service og energi, ingen opgave er for lille, og ingen opgave er for stor til os.

Vi hjælper dig med rådgivning, og løsninger når det kommer til nye installationer, udvidelse af eksisterende installationer, renovering og reparationer.
Det kan være alt, lige fra gulvvarme, til et stoppet afløb, til et helt nyt badeværelse med de bedste VVS løsninger. Tøv derfor aldrig med at kontakte os, det er vigtigt for os, at du får den helt rette løsning til dit behov og din bolig.

Har du brug for akut hjælp?

Vi er altid klar til at hjælpe dig, uanset hvad tid på døgnet problemet opstår.

Ring 70 22 61 60 og aflyt telefonbeskeden.

 • Tast 1 for Jylland og Fyn.
 • Tast 2 for Sjælland.

Har du brug for akut hjælp, så ring til vores døgnvagt på VVS service nummeret ovenfor, her sidder der altid en kyndig medarbejder klar til at hjælpe dig med dit VVS problem. Vi har altid en vagt vogn i nærheden af dig, så du skal aldrig vente længe på vagten, hvis uheldet er ude.

Du skal ikke bekymre dig om noget, når den akutte skade opstår. Når vagten har klaret opgaven, kan vi overdrage sagen til dit forsikringsselskab, og du slipper for at bekymre dig om situationen.

Få Hjælp NU widget – Gasfyr pillar

Har du brug for akut service til dit gasfyr?

Vi er klar til at hjælpe dig!

Få Hjælp NU!

02. GASFYR SERVICE

Gasfyr specialister

Vi har dygtige og erfarne VVS montører hos Søberg VVS, der er specialister i gasfyr af både den ene, og den anden slags. Trænger dit gamle oliefyr til at blive skiftet ud? Så er et gasfyr en billigere, og mere miljøvenlig løsning, og måske det rigtige valg for dig. Hvad end det er til gulvvarme, radiatorer, varmtvandssystem eller en sammensmeltning af det hele, så kan vores effektive gaskedler klare opgaven. Med en nyttevirkning på op til 98% er en gaskedel en af de mest effektive varmeløsninger.

Højeste kvalitet fra Tyskland

Her hos Søberg VVS forhandler vi kun de bedste gaskedler, nemlig Bosch og Vaillant. De er de førende producenter i Europa af produkter inden for opvarmnings- og varmtvandsproduktion. Hos os finder du et bredt udvalg af forskellige gasfyr af højeste kvalitet. Om det er et lille komprimeret gasfyr uden beholder, der skal kunne passe ind i skabet, eller en gaskedel med beholder til den store familie med højt varmtvandsforbrug, så har vi helt bestemt en, der passer til dig, og dit behov.

Forkæl dit gasfyr med en serviceaftale

Vidste du, at det er lovpligtigt at få efterset sit gasfyr hvert 2. År?
Med en serviceaftale hos os, er du sikret, at dit gasfyr kører i bedste velgående igennem sikkerhedsmæssig og fyringsøkonomisk korrekt indregulering, så du slipper for overforbrug, uventede regninger og ubehagelige overraskelser.

Uanset hvilken pakke du vælger, får du altid eksperthjælp fra fagfolk, og med FRI service får du frie tilkald med i prisen. Så, hvis dit gasfyr larmer, taber tryk eller noget helt tredje er vi altid behjælpelige. Du kan læse mere om vores gasfyr service priser her.

Når vi udfører gasfyr service, sørger vi for rensning og justering efter producenternes anvisning, som kan være med til at forlænge dit gasfyrs levetid. Vi er autoriserede og godkendte af myndighederne, så du er sikret kvalitet og intakt garanti på din gaskedel. Kontakt os i dag, og få et uforpligtende gasfyr service tilbud, der passer til dig.

Har du brug for akut hjælp til dit gasfyr? Så er vores døgnvagt telefon altid åben på tlf.: 70 22 61 60, hvor vi selvfølgelig også er behjælpelige med andet VVS service.

Se vores komplet guide om gasfyr her.

03. VARMEPUMPE SERVICE

Varmepumpe – Den grønne løsning

Varmepumper er et meget effektivt og grønt alternativ til olie- og gasfyr og klimaanlæg. Varmepumper bruger nemlig energi på at flytte varme fra et koldt sted til et varmt sted, så det kolde sted bliver koldere, og det varme sted varmere.

Om varmepumper

Varmepumper er derfor også meget mere energieffektive end elektriske rumopvarmere, da de flytter på varmen i stedet for at generere den. Man kan faktisk spare op til 75% på regningen, ved at benytte en varmepumpe frem for en traditionel gasovn eller et oliefyr. Læs mere om varmepumper her.

Hos Søberg VVS forhandler vi selvfølgelig varmepumper af den højeste kvalitet, nemlig fra mærkerne Vaillant, Bosch, Vølund og Panasonic. Disse producenter er de førende på markedet, da de hele tiden videreudvikler på deres innovative varmepumper. Vi har derfor helt sikkert en, der passer til dit behov.

Hvilken varmepumpe passer til mig?

Prøv vores Varmepumpeberegner. Her får du svar på, hvilken varmepumpe der passer til din bolig. Det bliver beregnet ud fra nogle spørgsmål, som du besvarer omkring husets isolering, nuværende energiforbrug osv. Du får derudover også en cirkapris på, hvad installationen kan koste, så der er ikke meget overladt til fantasien.

Søberg VVS servicerer din varmepumpe

Vidste du, at det er lovpligtigt at få serviceret sin varmepumpe 1 gang om året, såfremt din varmepumpe har mere end 1 kilo kølemiddelfyldning på?

Hos os tilbyder vi VVS service i den bredeste forstand. Opret en serviceaftale, så du kan holde din varmepumpe service ved lige i de næste mange år frem. Vi tilbyder selvfølgelig både Vølund varmepumpe service, Bosch varmepumpe service, og varmepumpe service på andre mærker. Du kan vælge imellem 2 serviceabonnementer, nemlig Basis Service og Fri Service.

Basis Service

 • Lovpligtigt eftersyn 1 gang om året
 • Kontrolrapport til offentlig myndighed
 • Indregulering af din varmepumpe
 • Kontrol af tryk, kølemiddel, temperatur og andre vigtige inspektioner

Fri Service

 • Det samme som Basis Service
 • Fri tilkald (inden for abonnement dækningen)

Kontakt os i dag, og få dit uforpligtende varmepumpe service tilbud.
Har du akut brug for hjælp til din varmepumpe?
Ring til vores døgnvagt telefon på 70 22 61 60 og aflyt telefonbeskeden.

Se vores komplet guide om varmepumper her.

04. VVS SERVICE

VVS arbejde – stort og småt

Hos Søberg VVS klarer vi alle opgaver inden for VVS arbejde, store som små. Er det et stoppet afløb undervejs? Kunne du tænke dig gulvvarme i dit nybyggede hus? Måske et helt nyt badeværelse? Eller, er blandingsbatteriet ved at være godt slidt? Vi klarer det hele, og du er garanteret et professionelt og kompetent udført stykke arbejde, på baggrund af faglig rådgivning. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud.

Det er vigtigt for os at have glade og tilfredse kunder, samt at forstå deres behov og ønsker. Derfor bestræber vi os på at være din ideelle VVS-samarbejdspartner, med veluddannede medarbejdere, og professionel rådgivning.

VVS service 24/7

Vi står altid klar til at hjælpe med, hvad end dit VVS problem skulle være, hele døgnet rundt. Vores døgnvagt telefon er altid åben på tlf.: 70 22 61 60. Ring blot op, og aflyt telefonbeskeden, så stiller vi dig videre til VVS service vagten i dit område. Vi har vogne kørende rundt i hele landet, så der er altid en VVS mand i nærheden af dig.

05. OLIEFYR

Renere forbrænding med et nyt oliefyr

Søberg Energiservice leverer, installerer og servicerer oliefyr i hele Danmark.

Et nyt oliefyr til din bolig betyder renere forbrænding, mindre støj, og en mere miljøvenlig forbrænding af olien. Oveni det udnyttes fyringsolien bedre, og du sparer derfor en del penge på fyringsolie hvert år.

Vi forhandler de mest anerkendte og anvendte mærker i Danmark, og vi har helt sikkert også et oliefyr, der passer til din bolig. Vi har mærker som Vaillant, Bosch, Baxi, Passat og Viessmann. Disse mærker er af højeste kvalitet, og de mest effektive på markedet.

En oliefyrsudskiftning udføres af en kyndig VVS mand, og inkluderer:

 • Demontering og bortskaffelse af nuværende oliefyr
 • Levering og montering af nyt oliefyr inkl. Komplet indregulering
 • 2 års reklamationsret
 • 1 års frie tilkald, der skyldes fejl på oliefyret, og dermed evt. driftsstop, hvor vi udfører oliefyrsservice

Oliefyrsservice sikrer dit fyr

Vi anbefaler at alle slags varmekilder efterses en gang om året af en energispecialist, og her er oliefyret ingen undtagelse. Ved en kedelrensning er du sikret at dit oliefyr fyrer mest økonomisk, og dermed har den længst mulige levetid.

Med et serviceabonnement hos Søberg Energiservice er der mange penge at spare, og du er garanteret god service af vores professionelle og kvalitetsbevidste medarbejdere. Med over 6.000 tilfredse oliefyrskunder i Danmark, kan det godt betale sig at tegne et abonnement hos os.

Vi har forskellige abonnementer, og visse indeholder frie tilkald. Det betyder, at du som kunder ikke skal bekymre dig om ekstra udgifter, hvis der er fejl på oliefyret, der kan forårsage driftsstop. Vores erfaring viser, at det det billige oliefyrsservice-abonnement kan blive dyrere, da det ikke har frie tilkald. Det koster derfor mindst 1.100 kr. at få en af vores energiteknikere til at komme. Med et abonnement med frie tilkald kunne det have været gratis.

Har du akut brug for hjælp til andet slags VVS arbejde, så ring til vores døgnvagt telefon på 70 22 61 60 og aflyt telefonbeskeden. VVS service vagten er altid klar til at hjælpe i nærheden af dig. Så tøv ikke med at ring, hvis du har bøvl med gulvvarmen eller andet.

06. PILLEFYR

Pillefyr – en grøn og økonomisk løsning

Søberg VVS og Energiservice forhandler pillefyr af højeste kvalitet fra det anerkendte Vølund. Med et pillefyr fra Vølund et innovativt pillefyr med den nyeste forbrændingsteknik, lang levetid, effektiv opvarmning og optimal driftsøkonomi.

Et pillefyr er en total varmeløsning, der sørger for varme i din bolig, og varmt brugsvand. Træpillefyr er enormt brugervenlige, selvrensende og et billigere og mere miljøvenligt alternativ. Måske et pillefyr er den rette løsning for dig.

Vølunds Pellux pillefyr er af energimærke A, og har derfor en meget lav CO2 udledning på grund af den effektive kedel, faktisk en af de laveste på markedet. Træpillerne til fyret er CO2 neutralt biobrændsel, så du får nærmest ikke en mere grøn varmeløsning med det pillefyr.

Ikke nok med at det er miljøvenligt, så er det også billigere end både oliefyr og elvarme. En familie på fire personer bruger omkring 4-4,5 tons træpiller om året, hvilket koster ca. 8.000 kr. Det giver altså en besparelse på op til 70% på din varmeregning.

Få en serviceaftale på dit pillefyr

Vi tilbyder selvfølgelig også en serviceaftale på dit pillefyr, og dette er en god ide for at det kan yde optimalt året rundt. Et pillefyr, der er renset og justeret bruger mindre træpiller, og det gavner dermed både miljøet og din pengepung. Et regelmæssigt eftersyn mindsker også risikoen for driftsstop, og du undgår at skulle tilkalde en VVS mand på ubelejlige tidspunkter.

Ved indgåelse af en serviceaftale på dit pillefyr indgår:

 • Grundig rensning af fyret og tjek for evt. tæringer og utætheder
 • Forbrændingsluftblæser renses
 • Forbrændingshærd renses og efterses for tæringer eller revner
 • Bevægelige led smøres, hvis påkrævet
 • Der foretages kalibrering af iltstyring, hvis iltstyring er monteret
 • Der foretages kontrol og justering af forbrændingen, så fyret hele tiden kører økonomisk og miljømæssigt korrekt

Har du akut brug for hjælp til andet slags VVS arbejde, så ring til vores døgnvagt telefon på 70 22 61 60 og aflyt telefonbeskeden. VVS service vagten er altid klar til at hjælpe i nærheden af dig. Så tøv ikke med at ring, hvis du har bøvl med gulvvarmen eller andet.

Se vores tilbud på pillefyr

07. BWT SERVICE

Slut med kalk i vandet

Synes du også, at det lyder som drømmen og helt urealistisk? Så tro om igen.

Med et BWT anlæg opnår du nemlig mange fordele, da det helt fjerner kalken fra dit brugsvand. Rengøring i køkken og badeværelse bliver lettere, dine hvidevarers levetid forlænges, du kan halvere sæbeforbruget og dermed skåne miljøet, og mange flere fordele er der ved et BWT blødgøringsanlæg. Og det er selvfølgelig godkendt til drikkevand.

Blødgøringsanlægget installeres efter vandmåleren, og kan ved hjælp af salt fjerne kalk fra vandet. Du kan vælge imellem 2 forskellige anlæg, og hvorvidt du skal vælge det ene frem for det andet, afhænger af husstandens vandforbrug og forbrugsmønster. Læs mere om anlæggene på www.bwt.com/da-dk/.

Vi, hos Søberg VVS, er autoriserede BWT installatører, og kan forestå installationer i hele landet. BWT anlægget skal monteres af en autoriseret VVS mand. Kontakt os i dag, og hør om dine muligheder for kalkfrit vand.

BWT service

Når dit BWT blødgøringsanlæg er blevet installeret, registrerer vi dit anlæg hos BWT. Det betyder, at du som kunde får to års gratis tryghedsaftale how BWT, og vi hos Søberg VVS kan fjernovervåge dit anlæg, og se om det går på fejl.

Med en tryghedsaftale slipper du for at bekymre dig om uforudsete udgifter ved dit BWT anlæg.

Har du akut brug for hjælp til andet slags VVS arbejde, så ring til vores døgnvagt telefon på 70 22 61 60 og aflyt telefonbeskeden. VVS service vagten er altid klar til at hjælpe i nærheden af dig. Så tøv ikke med at ring, hvis du har bøvl med gulvvarmen.

Se vores tilbud på BWT

Vi står altid klar med det bedste tilbud til dig

Mangler du et nyt gasfyr, en varmepumpe eller fjernvarme? Eller har du brug for VVS-service? Send os en besked via kontaktformen, så vender vi tilbage med et svar hurtigst muligt.

Kontakt os uforpligtende

Besøg kontakt side
Kontakt os
gå til toppen