Vaillant varmepumper

På denne side kan du møde alle Vailant varmepumper og få en grundig gennemgang af deres funktioner og hvilken du skal vælge.

ENERGI CALCULATOR BANNER IMAGE

Forslag til næste skridt:

01. Vaillant flexoCOMPACT

Designet til det nordiske marked, og danskernes behov

flexoCOMPACT Exclusive er en varmepumpeenhed designet specielt til det nordiske marked. Inde i denne enhed forefindes en beholder på 180 liter udført i rustfrit stål, alle systemkomponenter samt en scrollkompressor, som der er 10 års garanti på. Et produkt med god effektivitet og lavt støjniveau.

Nem installation

flexoCOMPACT Exclusive er nem at installere, fordi alle komponenter er integreret. Det er sågar muligt at skille produktet på midten, så installatøren ikke skal løfte tungt ved besværlige adgangsveje, såsom en kældertrappe, som varmepumpeenheden skal transporteres ned af. Det hjælper installatøren utroligt meget og skåner hans ryg mod tunge løft.

Fleksibilitet i top også i vintermånederne

Navnet flexoCOMPACT antyder, at varmepumpen kan anvendes fleksibelt. Det vil sige, at den kan benyttes som en jordvarmepumpe (ved hjælp af nedgravede slanger eller via en vertikal boring). Det er også muligt at bruge den som en luft-til-vandvarmepumpe via udedelen aroCOLLECT.

Mellem udedelen aroCOLLECT og indedelen flexoCOMPACT Exclusive trækkes rør, hvori der benyttes en væskeblanding af ethylenglykol og vand, som gør installationen sikker, også i frostvejr.

Utrolig lavt støjniveau

Der er ikke nogen kompressor i udedelen, derfor er den utrolig lydsvag.
I sommermånederne, hvor varmepumpen kun skal producere varmt vand, stopper udedelens ventilator helt, når udendørstemperaturen kommer over 20 grader.

For at opnå det varme vand er det nok at transportere den frostsikre væske igennem udedelen og via indedelen kondensere varmen udefra til at producere varmt vand.

Det betyder, at enheden er fuldstændig lydsvag i sommermånederne, hvor man er ude i haven og gerne vil have fred og ro.

Kan placeres tæt på skel uden gener for naboerne

aroCOLLECT-udedelen som hører til flexoCOMPACT Exclusive kan placeres fleksibelt, helt op til 30 meter væk fra indedelen. Det gør det nemt for installatør og kunde at vælge det optimale sted at placere udedelen.

På grund af den støjsvage udedel, som blot har indbygget en ventilator og således er uden kompressor, kan aroCOLLECT placeres i områder hvor en normal udedel med kompressor ville genere. For eksempel er aroCOLLECT det ideelle valg, hvis installationen skal foregå tæt på skel eller i nærheden af en eller flere naboer.

Nem at betjene

På indedelen, selve varmepumpen, forefindes et oplyst display med alle systeminformationer, som kunden og installatøren nemt kan aflæse. Displayet hjælper med at finde og holde alle driftsinformationer under opsyn samt med at lave alle nødvendige indstillinger.

Vejrompenseringsanlæg inkluderet

flexoCOMPACT Exclusive monteres med et vejrkompenseringsanlæg. I verjkompenseringsanlægget sidder en udeføler, som registrerer udetemperaturen, og via udetemperaturen beregnes fremløbstemperaturen, så der altid er en optimal fremløbstemperatur, beregnet specifikt til årstiden. Dette indebærer, at der ikke bruges mere energi end nødvendigt.

flexoCOMPACT Exclusive fås i flere størrelser, fra 5 og op til 11 kilowatt, alle med 10 års garanti på kompresseren.

02. Vaillant AroTHERM Plus

AroTHERM Plus er miljørigtig

AroTHERM Plus er vores nye monoblokvarmepumpe udstyret med det miljørigtige, “grønne” kølemiddel. Med det nuværende kølemiddel har varmepumpen en GVP-faktor (drivhuspotentiale) på cirka 2088.

Med AroTHERM Plus er GVP-faktoren på 3. Det vil sige en utrolig lav miljøbelastning, hvis kølemidlet mod forventning skulle komme ud i atmosfæren.

Samtidig er der cirka et kilo kølemiddel mindre end i vores nuværende model. En yderligere besparelse i forhold til andre modeller.

Kan erstatte gamle olieinstallationer og pillefyr

En anden fordel ved at anvende det miljørigtige kølemiddel er, at det bliver muligt at opnå en utroligt høj fremløbstemperatur (helt op til 75 °C), hvilket er unikt for en varmepumpe.

Det åbner for brugen af AroTHERM Plus i forbindelse med udskiftning af gamle olieinstallationer eller pillefyr. I disse situationer er der normalt problemer med at anvende en varmepumpe, fordi varmen som kan udvindes ikke kan komme op på siden af de gængse, fossile metoder.

Med AroTHERM Plus eksisterer dette problem ikke længere.

Udviklet og produceret i Europa

AroTHERM Plus er udviklet på vores tyske fabrik og produceret i Europa. Den findes i flere modeller, fra 3 kilowatt op til 12 kilowatt.

Alle vore varmepumpers output er opgivet ved minus 7 grader. Det vil sige, at når du køber en varmepumpe med toppræstation på 12 kilowatt hos os, så er de 12 kilowatt målt ved minus 7 °C og IKKE ved +7°C, som man normalt gør i branchen. Det gør det nemmere for installatøren at finde den varmepumpe, som passer til dit hus varmebehov.

Nem at installere – og økonomien er i top

AroTHERM Plus som nævnt er en monoblokvarmepumpe. Den er fyldt med kølemiddel fra fabrikken og installatøren skal dermed ikke lave indgreb i kølekredsløbet. Han tilslutter blot to rør fra udendørsenheden til den valgte indendørsenhed. Lettere kan det ikke blive.

Indendørsenheden kan enten være en enhed, hvor alt er integreret eller en [00:02:22] vækingstation – væginstallation? [00:02:23], hvis kunden ønsker at anvende en større varmtvandsbeholder end de 180 liter, som er inkluderet i den integrerede løsning.

AroTHERM Plus er nem at servicere og meget økonomisk. Med sin høje COP (helt op til 5,4) kan du for 1 krone få 5,40 kroner igen. Økonomien ved at skifte til denne slags varmepumpe er således helt i top.

Meget lydsvag

Herudover har varmepumpen samtidig et utrolig lavt lydniveau, ned til 54 dB, et niveau som kan  yderligere reduceres til 32 dB i natdrift. Det betyder, at selv om enheden skal monteres tæt på naboskel eller terrasse, så vil lyden ikke komme til at genere naboerne. Derfor kan AroTHERM Plus anvendes i tæt bebyggelse, i forbindelse med rækkehuse og andre lignende situationer.

Kan monteres tæt ved vandet

Skulle det være dit ønske kan den også monteres tæt ved vandet. Et tredjeparts testinstitut har testet varmepumpen og fundet ud af, at den er resistent over for saltholdige luftarter. Det vil sige, at skulle det være nødvendigt kan den sættes den helt ned i vandkanten. Det eneste, du skal tage hensyn til er, at vandet ikke sprøjter direkte op på apparatet. Det gør det meget mere fleksibelt, når du sammen med installatøren skal vælge stedet hvor AroTHERM Plus skal installeres.

Kan styres via en app

Indendørsenheden, UniTOWER, består af alle systemkomponenterne. Heriblandt finder du et oplyst display, hvor du kan aflæse alle systeminformationer omkring varmt vand, effektivitet og andre driftsforhold, som måtte være interessant at følge med i.

Den kan også kombineres med sensoNET. Du får dermed onlineadgang til varmepumpen og kan styre dit varmeanlæg via en app. Det er samtidig muligt at få tilsendt pushmeddelelser, hvis der skulle opstå vandmangel eller lignende mens du ikke er hjemme.

Hvis en 180 liter varmtvandsbeholder ikke er nok så er det muligt at vælge en væginstallation, hvor vi kan kombinere med beholdere op til 2000 liter afhængig af hvad kundens behov er.

Høj fremløbstemperatur – en sikkerhed for din sundhed

AroTHERM Plus har som sagt en unikt høj fremløbstemperatur på 75 grader. Det giver yderligere varmtvandskomfort i og med, at vandet kan varmes hurtigere op, og at det ikke længere er nødvendigt bruge elpatroner til legionella-beskyttelse og lignende. AroTHERM Plus kan grundet den høje fremløbstemperatur legionella-beskytte uden hjælp af el-patron. Forbedret økonomi, og forbedret sundhed og sikkerhed for dig.

Nøgleord for AroTherm Plus:

  • Miljørigtig
  • Lydsvag
  • Nem installation
  • God økonomi
  • Kan styres fra din mobiltelefon

03. Vaillant AroTHERM Split

AroTHERM Split passer til dit behov

AroTHERM Split er en varmepumpe som anvender splitteknologi. Det vil sige, at der løber kølerør mellem udendørs- og indendørsenheden.

AroTHERM Split fås i flere størrelser, fra 3 kilowatt op til 12 kilowatt. Alle størrelser er opgivet ved minus 7. Hvor man normalt opgiver output ved +7, så vælger vi at opgive det ved minus 7. Det gør det nemmere for kunden og for installatøren at finde den rigtige størrelse varmepumpe, som passer til netop deres behov.

Nem at benytte

AroTHERM Split monteres ude. Indendørs har vi en en indendørsenhed, UniTOWER, som typisk er den løsning som anvendes. Alt er integreret i denne løsning: en varmtvandsbeholder på 190 liter,  alle systemkomponenter samt brugerinterface, som er et oplyst display, hvor kunden og installatøren nemt og via klar tekst kan aflæse alle tryk, temperaturer og andre systemdata. Det er nemt at blive guidet igennem alle menuerne.

Ingen risiko for spild pga. for høje temperaturer

Ydermere kan AroTHERM Split kombineres med et udeføleranlæg. Udeføleranlægget gør det nemt at tilpasse systemet til varmestationen og holde udetemperaturen under kontrol. Ud fra den givne udetemperatur indstiller varmepumpen selv temperaturen i forhold til det forventede varmebehov. Det vil sige, at varmepumpen ikke kommer til at køre med højere temperatur end højst nødvendigt.

AroTHERM Split kan levere op til 63 grader i fremløbstemperatur. Det vil sige, at den kan erstatte de fleste eksisterende varmekilder, det være sig olie-, gas- eller pillefyr.

Fleksibel, lydløs og en god investering

AroTHERM Split har et prisvindende design og et utroligt lavt lydniveau, hvilket vil sige den gør det meget fleksibel at montere. Den leverer herudover høj effektivitet med en COP-værdi på op til 5. Denne koefficient betyder, at du vil få pengene du investerer i AroTHERM Split 5 gange igen. Bruger du derfor 1 krone så får du 5 kroner igen i form af varme.

Nøgleord for AroTHERM Split

  • Nem installation
  • Leveres i mange størrelser
  • God økonomi
  • Alt samlet på et sted
  • Prisvindende design

04.Ofte stillede spørgsmål om Vaillant varmepumper

Herunder kan du se svar på nogle af de spørgsmål vi ofte får i forbindelse med Vaillant varmepumper.

Hvad betyder de forskellige Vaillant varmepumpe fejlkoder?

Herunder finder du links til de forskellige manualer hvori du kan finde en beskrivelse af de evt. fejlkoder du oplever.

Hvis du heller vil have en fagmand til at vurdere det, så kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud.

05. Vaillant varmepumper i vores webshop

Herunder kan du se de Vaillant varmepumper vi har i vores webshop.

Se mere

Vi står altid klar med det bedste tilbud til dig

Mangler du et nyt gasfyr, en varmepumpe eller fjernvarme? Eller har du brug for VVS-service? Send os en besked via kontaktformen, så vender vi tilbage med et svar hurtigst muligt.

Kontakt os uforpligtende

Besøg kontakt side
Kontakt os
gå til toppen