Bosch gasfyr – en guide

Søberg VVS er forhandlere af topkvalitetsgasfyrene fra det tyske mærke Bosch, og vi har helt sikkert en gaskedel, der passer til din bolig. Vi monterer og servicerer i hele Danmark, så der er altid en VVS mand i nærheden af dig.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud via formularen nedenunder, eller du kan ringe til os på 70 22 61 60

01. Har du brug for et tilbud eller akut hjælp, så se her

Hos Søberg VVS står vi altid klar til at hjælpe, og det er både i akutte situationer, hvis du søger et uforpligtende tilbud og alt derimellem. Vi er også behjælpelig med rådgivning og vejledning.

Gasfyr døgnservice

Vi har vagtvogne til rådighed i hele Danmark, så hvis den akutte situation opstår, er vi klar døgnet rundt. Ring til vores døgnvagt telefon, så er en af vores kompetente medarbejdere klar til at hjælpe dig.

Ring 70 22 61 60 og aflyt telefonbeskeden

Du slipper for at bekymre dig om forsikringsselskabet i situationen, hvor den akutte skade opstår. Vi sørger nemlig for at overdrage sagen til dit forsikringsselskab.

02. Få et uforpligtende tilbud på et Bosch gasfyr

Kontakt os for et uforpligtende tilbud i dag, og hør, hvad vi kan tilbyde dig. Vi har rigtig gode aftaler med vores leverandører, hvilket gør vores priser til nogle af de mest konkurrencedygtige på markedet.

Så går du, og drømmer om et nyt Bosch gasfyr, er det hos Søberg VVS du skal slå til. Vi sidder altid klar til at tage en snak, og give et uforpligtende tilbud.

Oveni det, tilbyder vi også rentefri finansiering på dit nye Bosch gasfyr. Du kan f.eks. låne 30.000 kr. i 60 måneder med en ÅOP på 4,6% og en fast debitorrente på 0%.

03. Få kvalificeret rådgivning om Bosch gasfyr

Medarbejderne hos Søberg VVS er eksperter i Bosch gasfyr, og kan derfor rådgive om alt herom. Lige fra finansiering til, hvilken model, der kunne passe til dig, og om en anden varmeløsning måske kunne være et bedre valg.

Når du handler med os, er du sikret seriøse samarbejdspartnere, der fokuserer mest af alt på at skabe tilfredse kunder.

Vores dygtige montører hos Søberg VVS er professionelle, arbejdsomme og troværdige folk, og de er specialister i gasfyr. Dette kan især ses på vores flotte Trustpilot resultater, hvor vores montører spiller en stor rolle.

Vi lever af glade kunder, derfor er det vores allervigtigste opgave at yde den bedste service.

04. Det siger kunderne om os

Vi sætter stor pris på vores kunders feedback, og alle skulderklap bliver givet videre til vores dygtige medarbejdere. Her kan du se et udpluk af vores flotte anmeldelser fra Trustpilot.

Mikkel B.
”I forbindelse med udskiftning af gasfyr indhentede vi tilbud på nyt fra Søberg VVS. Tilbuddet blev beregnet på baggrund af oplysninger pr. Mail samt billeder af den eksisterende installation. Vi havde inden for få timer et tilbud på opgaven. Prisen og ydelserne var attraktive sammenlignet med det andet tilbud vi havde fået på opgaven. Fyret blev ordret tirsdag middag og onsdag til fyraften var der varme på igen. Alt forløb super effektivt, det gamle fyr blev bortskaffet og der var pænt opryddet da montørerne forlod opgaven. Alt i alt en super effektiv og god oplevelse. Kan kun anbefale andre at kontakte Søberg i forhold til udskiftning af gasfyr.”

Martin Bo Kristensen
”Kan kun anbefale Søberg VVS. Vi fik skiftet vores gasfyr. God vejledning i forhold til hvilket gasfyr vi skulle vælge. Vi indgik aftale med Søberg om fredagen og allerede tirsdag ugen efter kom Søberg og monterede det nye gasfyr med nye rør og tog det gamle med. Det tog ca. 2 timer til trods for, at der var noget bøvl med skorstenen (som ikke var Søbergs skyld). Til sidst instruerede de i hvordan gasfyret og den medfølgende fjernbetjening til fyret og udendørs temperaturføleren fungerer. Det hele virkede meget professionelt og alt fungerer tilsyneladende som det skal her dagen efter. Super service og stor tak til Søberg for forløbet.”

Lars Kristensen
”Har lige fået udskiftet gasfyr. Fik godt tilbud forrige uge, og i dag kl. 0700 sharp dukkede de 2 montører op. Kl. 1100 havde de testet, at alt fungerede, givet mig en introduktion til anlægget. De forlod derefter vor ejendom medbringende gammel gasfyr og vandbeholder, samt alt pap mv. – der var totalt rengjort. Virkelig proff. oplevelse – og meget venlige håndværkere. Kan anbefales.”

05. Bosch væghængt gasfyr med separat varmtvandsbeholder

Et væghængt gasfyr med separat varmtvandsbeholder fra Bosch er danskernes mest fortrukne, og dem vi monterer flest af. Denne slags gasfyr er ideel til husstande med et større varmtvandsbehov, da en ekstern varmtvandsbeholder hele tiden har varmt vand på standby og klar til brug.

Det er en energieffektiv varmeløsning med en virkningsgrad på helt op til 98%, der nemt kan gemmes væk i et skab, og dermed ikke fylder ret meget. Du får altså et gasfyr med stor boligkomfort.

Herunder kan du se, hvilke væghængte gasfyr med separat varmtvandsbeholder vi forhandler fra Bosch, og se hvilken der passer til din bolig.

06. Bosch væghængt gasfyr med integreret varmtvandsbeholder

Et Bosch gasfyr med indbygget varmtvandsbeholder er tiltænkt boliger med et lav varmtvandsbehov og minimal plads, da gasfyret er en optimal pladsbesparende alt-i-én varmeløsning.

Denne form for gasfyr er også kendt som den slags med en gennemstrømningsvandvarmer, der er et meget energieffektivt gasfyr, der producerer varmt vand når du tænder for varmtvandshanen.

Herunder kan du se de forskellige Bosch væghængte gasfyr med integreret varmtvandsbeholder.

07. Bosch gulvstående gasfyr med indbygget beholder

En gulvstående gaskedel fra Bosch er den perfekte varmtvand- og varmeløsning til familien med et større varmtvandsbehov. De er enkle, effektive og nemme at have med at gøre. Med et gulvstående gasfyr har du mulighed for at placere det lige, hvor du synes, da du ikke skal bekymre dig om bærende vægge, som med et væghængt gasfyr.

De forskellige modeller byder alle på høj virkningsgrad på op til 92%, stor komfort og minimal støj, nemlig højest 35 dB. Det er altså yderst effektive, intelligente varmesystemer, der er blandt de bedste på markedet.

Bosch har også udviklet et gulvstående gasfyr, der kan kombineres med solfangere, nemlig EuroPur-UnitSol kedlen. Med den er det muligt at bruge solens gratis energi til at producere varmt brugsvand til din bolig. Med en varmtvandsbeholder på 210 liter er den ideel til familien med et større varmtvandsbehov, og den er designet på en yderst innovativ måde, så der er ingen grund til bekymring, heller ikke på gråvejrsdage.

Her kan du se de gulvstående gasfyr fra Bosch, der findes, og se hvilken, der kunne passe til din bolig.

08. Hvorfor vælge Bosch?

Gasfyrene fra Bosch er dem vi monterer allerflest af rundt i de danske hjem, og det er netop fordi de producerer gaskedler af højeste kvalitet.

Med ISO 9001 certificeringen er du sikret de mest innovative og optimerede produkter på markedet, da denne certificering betyder, at Bosch hele tiden forbedrer deres rutiner og teknologi, og forebygger fejl. Alt sammen uden at gå på kompromis med boligkomforten i dit hjem.

Smarte løsninger giver bedre løsninger
Bosch er den førende producent af ressourcebevarende opvarmningsprodukter i Europa, så ved at investere i et gasfyr herfra, får du et yderst effektivt varmesystem, der byder på smarte løsninger og brugervenlighed i topklasse.

Til dit Bosch gasfyr har du mulighed for at tilkoble EasyControl styresystemet, så du nemt og effektivt kan styre varmen i din bolig, både på et fysisk og stilrent display, igennem din smartphone og med EasyControl Smart Radiatortermostater, der er nemme at betjene.

Med EasyControl systemet indstiller du temperaturen nemt og hurtigt, så det hele tiden er tilpasset dit behov, når du er hjemme, og når du er ude af huset. Det er derfor både smart og besparende for varmeregningen. Systemet lærer endda dine vaner at kende med tiden, så din boligkomfort bliver optimeret mest muligt hele tiden.

Vi står altid klar med det bedste tilbud til dig

Mangler du et nyt gasfyr, en varmepumpe eller fjernvarme? Eller har du brug for VVS-service? Send os en besked via kontaktformen, så vender vi tilbage med et svar hurtigst muligt.

Kontakt os uforpligtende

Besøg kontakt side
Kontakt os
gå til toppen