INVITATION TIL VARMEPUMPENS DAG!

Få Hjælp

70 22 61 60

Menu

70 22 61 60

Guide: Mit gasfyr klikker - hvad skal jeg gøre?

Generelt er ualmindelige lyde fra et gasfyr en advarsel om en fejlfunktion af en art, der kan udvikle sig til en sikkerhedsrisiko. Klikning er en af de mere almindelige advarselslyde, og den kan også forekomme, når gasfyret oplever andre problemer, f.eks. at gasfyret slet ikke kommer starter. Herunder finder du nogle af de mest almindelige årsager til et klikkende gasfyr.

Kontaktform – tobias – Gasfyr

Hej! Mit navn er Tobias

Jeg vil gerne give dig et uforpligtende tilbud

Jeg vil meget gerne hjælpe dig, med at finde det gasfyr, som er den bedste løsning for dig. Du kan roligt henvende dig til mig, for min opgave er at give dig et tilbud som er 100% uforpligtende – men også det bedste tilbud på markedet, og en løsning, der giver dig den bedst mulige besparelse på dit energiforbrug.

Kontakt mig til højre og jeg vender hurtigt tilbage til dig.

Med venlig hilsen Tobias

Kontakt mig ovenfor, og jeg vender hurtigt tilbage til dig

Med venlig hilsen Toboas

Ønsker du hjælp eller at se mere om gasfyr, så følg nedenstående links: 

01Motorlejerne er slidte eller snavsede

Lejerne i motoren i blæserventilatoren bliver slidt med tiden eller begynder at blive snavsede og lægger større pres på motoren.

Nogle gange skaber de en skrigende lyd, men de kan også begynde at lave en klikkende lyd. Hvis lejerne er snavsede, kan vores tekniker rense og smøre dem for at få dem til at fungere godt igen (dette er en vigtig del af regelmæssig vedligeholdelse). Hvis de er ved at blive slidt ned, skal vores tekniker udskifte lejerne. Det er en god ide at gøre noget ved det i tide da det ellers kan betyde at motoren brænder sammen.

02Defekt flammesensor

Flammeføleren er en sikkerhedsanordning (også kaldet et termokobbel), der lukker ovnen ned, hvis pilotlampen slukker. Dette forhindrer uforbrændt gas i at strømme ud. Den klikkende lyd kan være tegn på, at flammesensoren er defekt og lukker gsfyret ned. Hvis gsfyret slet ikke tænder, kan dette være årsagen og termokoblingen skal udskiftes.

Ring Nu widget – Pillar Pages

Har du brug for akut service til dit gasfyr? Vi er klar til at hjælpe!

Kontakt os på 70 22 61 60

RING NU!

03Defekt elektronisk tændingssystem

Moderne gasfyr bruger ikke stående pilotlamper til at tænde brænderne, men et elektronisk tændingssystem.

Disse tændingsanordninger svigter ofte flere år før gasfyret gør det og skal udskiftes. Den klikkende lyd svarer til den kliklyd, du kan høre, når gasbrænderne på et komfur ikke tændes – tændingsanlægget forsøger at skabe den gnist, der skal tænde for gasstrålerne, men det svigter.

04Problemer med gasforsyningen

Dette er et af de mere alvorlige problemer, som et klikkende gasfyr kan advare dig om.

Den klikkende lyd betyder, at der ikke kommer gas til tændingen eller pilotlampen. Årsagen til dette kan være fastsiddende gasventiler, eller det kan være en gaslækage i ledningen. Vi anbefaler, at du slukker for gasfyret ved gasfyrets afbryder og ringer til os for at få hjælp – Vi anbefaler at du ikke at inspicere eller piller ved gasledningen og ventilerne på egen hånd.

Få hjælp fra en fagmand.

Medarbejdere – kontakt

Vi er klar til at hjælpe

Kontakt os her så vi kan hjælpe med rådgivning.

Tobias

Intern salg & kundekoordinatorleads@soeberg.dk

Joan Dahl Nielsen

Drift & kundekoordinatorjdn@soeberg.dk

05Revnet varmeveksler

Hvis de klikkende lyde opstår, efter at blæsermotoren er slukket, kan de advare dig om, at der er revner i gasfyrets metalvarmeveksler. Da disse revner kan afgive giftig gas så skal du kontakte os straks så det kan blive undersøgt.

Form widget – pillar pages

Få hjælp med dit gasfyr.

Skriv til os, og vi vil vende tilbage til dig snarest muligt.

Eller ring til os på 70 22 61 60

gå til toppen