Fjernvarme

VVS Søberg hjælper med både papirarbejdet og det praktiske, når et fjernvarmeanlæg skal monteres og godkendes. Vi renoverer også det eksisterende fjernvarmeanlæg.

VVS Søberg er totalleverandør inden for fjernvarme. Vi tilbyder at montere fjernvarme i det meste af landet.

Vi tilbyder både løsninger inden for skift fra oliekedel til fjernvarme samt renovering af eksisterende fjernvarmeanlæg.

Ved skift fra oliekedel til fjernvarme kommer vi og afmonterer det gamle fyr og sætter det nye fjernvarmeanlæg op, samt kobler det på det eksisterende varmeanlæg og får det tilpasset husets installationer.

Bedre plads med ny unit

Vi tilbyder også at renovere eksisterende fjernvarmeanlæg. Vi har mulighed for at sætte en ny unit ind, som består af hele installationen med varmt vand og centralvarmen i én enhed. En unit fylder ikke meget og vil give mere plads i dit fyrrum/bryggers.

Da vi altid sørger for at foretage alle indberetninger til dit eget fjernevarmeselskab samt sørger for godkendelse til opsætningen af et fjernvarmeanlæg, skal du ikke bekymre dig om noget.

Kontakt os i dag

Vi tilbyder altid vores kunder at komme og kigge på deres eksisterende installation, så vi i fælleskab kan finde den bedste løsning til dig og din bolig. Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud.

VVS Søberg
– Din professionelle
samarbejdspartner

  • Hurtig respons
  • Professionel rådgivning
  • Systematisk tilgang og kvalitet i arbejdet

Få et godt tilbud

Det er vigtigt for os, at finde den rette løsning, der matcher dine behov og din bolig.

Skriv dit navn og telefonnummer eller email, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Uforpligtende tilbud

VVS Søberg er totalleverandører inden for fjernvarme - vi hjælper med alt fra start til slut. Kontakt os i dag, så finder vi en løsning, der passer til dine behov!
X