24hVagttelefon

Kontakt os på: 70 22 61 60

24hVagttelefon

Kontakt os på: 70 22 61 60

Velkommen til

Fjernvarme

VVS Søberg hjælper med både papirarbejdet og det praktiske, når et fjernvarmeanlæg skal monteres og godkendes. Vi renoverer også det eksisterende fjernvarmeanlæg.

VVS Søberg er totalleverandør indenfor fjernvarme. Vi tilbyder at montere fjernvarme i det meste af landet.

Vi tilbyder både løsninger indenfor skift fra oliekedel til fjernvarme samt renovering af eksisterende fjernvarmeanlæg.

Ved skift fra oliekedel til fjernvarme kommer vi og afmonterer det gamle fyr og sætter det nye fjernvarmeanlæg op, samt kobler det på det eksisterende varmeanlæg, og får det tilpasset husets installationer.

Bedre plads med ny enhed

Vi tilbyder også at renovere eksisterende fjernvarmeanlæg. Vi har mulighed for at sætte en ny enhed ind, som består af hele installationen med varmt vand og centralvarmen i én enhed. En enhed fylder ikke meget og vil give mere plads i dit fyrrum/bryggers.

Da vi altid sørger for at foretage alle indberetninger til dit eget fjernevarmeselskab samt sørger for godkendelse til opsætningen af et fjernvarmeanlæg, skal du ikke bekymre dig om noget.

Kontakt os i dag

Vi tilbyder altid vores kunder, at vi kommer og kigger på deres eksisterende installation, så vi i fælleskab kan finde den bedste løsning til dig og din bolig. Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud.

VVS Søberg - Din professionelle samarbejdspartner

  • Hurtig respons
  • Professionel rådgivning
  • Systematisk tilgang og kvalitet i arbejdet

Få et godt tilbud

Det er vigtigt for os, at finde den rette løsning, der matcher dine behov og din bolig. Skriv dit navn og telefonnummer eller email, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Bliv ringet op

Skriv dit navn og nummer og vi ringer dig hurtigt op.

Eller ring på 70 22 61 60

Kontakt:

Vi misbruger ikke dit telefonnummer

Kære kunder og forretningsforbindelser.

I forbindelse med statsministeriets anbefalinger om håndtering af Coronavirus, og heraf mindske risikoen for spredning af smitten, vil vi gøre opmærksom på, at vi tager situationen meget alvorligt.

Da vi kommer i mange virksomheder og private hjem, og gerne vil være yderst påpasselige, har alle vores medarbejdere fået en række forholdsregler og procedure. Disse vil vi følge meget nøje. Som kunde hos os, vil du inden indgåelse af aftale om besøg opleve, at blive spurgt om nogle ekstra spørgsmål, for at vi i fællesskab kan øge sikkerheden.
Vi følger tæt udviklingen og anbefalingerne fra Sundhedsstyrelsen. Vi står stadig 100 % klar til at hjælpe jer med nedbrud og andet hele døgnet rundt på tlf. 70226160.

Tak for forståelsen.

OK