24hVagttelefon

Kontakt os på: 70 22 61 60

24hVagttelefon

Kontakt os på: 70 22 61 60

Velkommen til

Erhverv

VVS-installationer for erhverv

I faste og veldefinerede aftaler, sikrer vi, via målrettet og tilpasset service, at jeres kerneforretning ikke besværliggøres eller forhindres som følge af driftsforstyrrelser i de tekniske installationer. Med andre ord understøtter VVS Søberg A/S til enhver tid vores kunders konkurrenceevne og kapacitet.

Vi vil finde den bedste løsning, der matcher jeres behov. Aftalerne vurderes og tilbydes i hvert enkelt tilfælde, og vil kunne omfatte:

  • Faste periodiske eftersyn med faste service- eller eftersynspunkter til fast pris.
  • Facilitetsstyring af tekniske installationer, hvor teknisk personale udlejes periodisk til fast time- og materialepris.
  • Individuelle kundetilpassede aftaler til faste priser og leveringsterminer.

VVS Søbergs A/S har landsdækkende serviceberedskab via vores servicecentre, herunder kundecenter, for ”et kontaktsted”.

Via Søberg Service App tilbydes vores kunder hurtig og præcis servicekontakt til ad-hoc opgaver for minimering af timeforbrug til fejlfinding og komponentudvælgelse.

VVS Søberg - Din professionelle samarbejdspartner

  • Hurtig respons
  • Professionel rådgivning
  • Systematisk tilgang og kvalitet i arbejdet

Få et godt tilbud

Det er vigtigt for os, at finde den rette løsning, der matcher dine behov og din bolig. Skriv dit navn og telefonnummer eller email, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Kære kunder og forretningsforbindelser.

I forbindelse med statsministeriets anbefalinger om håndtering af Coronavirus, og heraf mindske risikoen for spredning af smitten, vil vi gøre opmærksom på, at vi tager situationen meget alvorligt.

Da vi kommer i mange virksomheder og private hjem, og gerne vil være yderst påpasselige, har alle vores medarbejdere fået en række forholdsregler og procedure. Disse vil vi følge meget nøje. Som kunde hos os, vil du inden indgåelse af aftale om besøg opleve, at blive spurgt om nogle ekstra spørgsmål, for at vi i fællesskab kan øge sikkerheden.
Vi følger tæt udviklingen og anbefalingerne fra Sundhedsstyrelsen. Vi står stadig 100 % klar til at hjælpe jer med nedbrud og andet hele døgnet rundt på tlf. 70226160.

Tak for forståelsen.

OK