24tVagttelefon

Kontakt os på: 70 22 61 60

24tVagttelefon

Kontakt os på: 70 22 61 60

Velkommen til

Fjernvarme service I Åbenrå

En fjernvarme installation er ofte den meste oversete installation i hele huset. Fjernvarmen er ofte den boks der sidder i bagindgangen, som man går forbi hver eneste dag, uden egentlig at skænke den en tanke. Men samtidig med at fjernvarmen er den mest oversete installation i huset, er det også en af de vigtigste.

Hvis din fjernvarme ikke er indstillet korrekt og fungerer optimalt, kan det blive dyrt i længden. Det er super vigtigt at alle rør, haner og ventiler virker præcis som de skal, og at fremløbs- og tilbageløbstemperatur er indstillet korrekt.

Ved at sikre at alle de ovenstående ting fungerer som de skal, sikrer du dermed, at du ikke for unødvendige omkostninger. Det er også vigtigt for vores miljø, at fjernvarmen er indstillet optimalt. Vi har et fælles ansvar for vores jord, og du kan gøre dit første bidrag, ved at sikre at der ikke går vand eller energi til spilde.

Men hvordan gør man så lige det?

Fjernvarmeinstallationen er en af de mest komplekse installationer i dit hus. Det kan være en svær opgave som ufaglært at optimere sin fjernvarme, og vi anbefaler derfor ikke, at det er noget du selv påtager dig.

Hos VVS Søberg i Åbenrå har vi specialister med speciale i fjernvarmeservice. De ved alle sammen lige præcis, hvad der skal pilles ved og skrues på, for at optimere din fjernvarme bedst muligt.

Hvis du mener at det er længe siden din fjernvarme er blevet tjekket, anbefaler vi dig derfor at gribe telefonen og give VVS Søberg et kald. Vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud på opgaven, og sammen kan vi hurtigt finde den bedste, hurtigste og billigste løsning til dig. Det koster ikke noget at få et uforpligtende tilbud, og det kan meget vel være, at der også er penge at spare for dig.

gå til toppen

Kære kunder og forretningsforbindelser.

I forbindelse med statsministeriets anbefalinger om håndtering af Coronavirus, og heraf mindske risikoen for spredning af smitten, vil vi gøre opmærksom på, at vi tager situationen meget alvorligt.

Da vi kommer i mange virksomheder og private hjem, og gerne vil være yderst påpasselige, har alle vores medarbejdere fået en række forholdsregler og procedure. Disse vil vi følge meget nøje. Som kunde hos os, vil du inden indgåelse af aftale om besøg opleve, at blive spurgt om nogle ekstra spørgsmål, for at vi i fællesskab kan øge sikkerheden.
Vi følger tæt udviklingen og anbefalingerne fra Sundhedsstyrelsen. Vi står stadig 100 % klar til at hjælpe jer med nedbrud og andet hele døgnet rundt på tlf. 70226160.

Tak for forståelsen.

OK