Standardinstallation for varmepumper

Vi er dedikerede til at levere førsteklasses installation af varmepumper, der opfylder dine behov for effektiv opvarmning og varmtvandsforsyning. Vores standard montagepakke inkluderer en omfattende liste af tjenester designet til at sikre en problemfri overgang til din nye varmepumpe. Her er et overblik over, hvad vores service omfatter:

  1. Demontering og sikker bortskaffelse af din eksisterende standard gulv/vægmonterede fyr, uanset om den har en varmtvandsbeholder eller ej. (Bemærk: Dette gælder ikke for indstøbte olie-/gas-/træfyr.)
  2. Professionel hulboring i mursten, gasbeton eller trævægge for at sikre korrekt placering af din varmepumpeenhed.
  3. Tilslutning og tilpasning til dine eksisterende centralvarme- og brugsvandsinstallationer, med en rækkevidde på op til 2 meter
  4. Montering af udedelen samt 5 meter køle-/centralvarmerør mellem indendørs- og udendørsenhederne, herunder installation af stativ, beslag og sokkelsten efter behov.
  5. Professionel fremføring af afløb til det nærmeste afløb i rummet for at sikre korrekt dræning.
  6. Opstart af din varmepumpe og detaljeret instruktion i brugerfunktioner, så du kan få mest muligt ud af din nye installation.
  7. Komplet installation af én luft-til-vand varmepumpe med indbygget varmtvandsbeholder, der opfylder dine opvarmnings- og varmtvandsbehov.

Bemærk, at vores arbejde udføres på et niveau med fri adgang, hvilket betyder, at vi ikke arbejder i kældre eller loftrum.

Vi er her for at sikre, at din varmepumpeinstallation udføres med omhu og ekspertise, så du kan nyde pålidelig og energieffektiv opvarmning i mange år fremover.

PRØV VORES VARMEPUMPE BEREGNER

PRØV VORES VARMEPUMPE BEREGNER

Det er nemt for dig at vælge den rigtige varmepumpe til dit hjem.
Brug vores varmepumpeberegner og se hvilke modeller passer bedst til din bolig. Beregningerne baseres på boligens alder og størrelse, samt på hvordan den er isoleret. Få dine resultater med det samme og husk at tilbudet er helt uforpligtende.

Stil din nysgerrighed, brug varmepumpeberegneren – det tager kun ét minut.

ÅBEN BEREGNER

Bliv ringet op når det passer for dig

Det tager bare 20 secunder. Udfyld formularen og vi kontakte dig når det passer til dig

Eller ring på 70 22 61 60

Besøg kontakt side
Kontakt os
gå til toppen