24tVagttelefon

Kontakt os på: 70 22 61 60

24tVagttelefon

Kontakt os på: 70 22 61 60

Velkommen til

Akut vandskade

Der kan hurtigt kan opstå akutte vandskader i hjemmet – også udenfor vores normale åbningstid. Derfor har vi et hovednummer, som du kan ringe til, hvis du oplever en akut vandskade, du ikke umiddelbart selv kan løse.

Klik her for at få hurtig hjælp

Når du ringer til os, beder vi dig om at fortælle hvor i landet, du bor, og herefter stiller vi dig om til en VVS-medarbejder i dit område.

Du taler direkte med fagfolk

Hos os kommer du ikke til at forklare din vandskade til et kundecenter – men derimod direkte til en VVS’er. Fordelen ved dette er, at du med det samme kan få en vurdering fra fagmanden, og han kan måske også guide dig til, hvad du selv kan gøre – for eksempel hvordan du lukker for vandet således, at problemet ikke længere er akut. Han vil rådgive og vejlede den individuelle situation, og kan han ikke guide dig til at finde en midlertidig løsning, så kommer han ud til dig og ser på skaden.

 


          
                  
gå til toppen

Kære kunder og forretningsforbindelser.

I forbindelse med statsministeriets anbefalinger om håndtering af Coronavirus, og heraf mindske risikoen for spredning af smitten, vil vi gøre opmærksom på, at vi tager situationen meget alvorligt.

Da vi kommer i mange virksomheder og private hjem, og gerne vil være yderst påpasselige, har alle vores medarbejdere fået en række forholdsregler og procedure. Disse vil vi følge meget nøje. Som kunde hos os, vil du inden indgåelse af aftale om besøg opleve, at blive spurgt om nogle ekstra spørgsmål, for at vi i fællesskab kan øge sikkerheden.
Vi følger tæt udviklingen og anbefalingerne fra Sundhedsstyrelsen. Vi står stadig 100 % klar til at hjælpe jer med nedbrud og andet hele døgnet rundt på tlf. 70226160.

Tak for forståelsen.

OK