Akut vandskade

Der kan hurtigt kan opstå akutte vandskader i hjemmet – også udenfor vores normale åbningstid. Derfor har vi et hovednummer, som du kan ringe til, hvis du oplever en akut vandskade, du ikke umiddelbart selv kan løse.

Klik her for at få hurtig hjælp

Når du ringer til os, beder vi dig om at fortælle hvor i landet, du bor, og herefter stiller vi dig om til en VVS-medarbejder i dit område.

Du taler direkte med fagfolk

Hos os kommer du ikke til at forklare din vandskade til et kundecenter – men derimod direkte til en VVS’er. Fordelen ved dette er, at du med det samme kan få en vurdering fra fagmanden, og han kan måske også guide dig til, hvad du selv kan gøre – for eksempel hvordan du lukker for vandet således, at problemet ikke længere er akut. Han vil rådgive og vejlede den individuelle situation, og kan han ikke guide dig til at finde en midlertidig løsning, så kommer han ud til dig og ser på skaden.

Vi står altid klar med det bedste tilbud til dig

Mangler du et nyt gasfyr, en varmepumpe eller fjernvarme? Eller har du brug for VVS-service? Send os en besked via kontaktformen, så vender vi tilbage med et svar hurtigst muligt.

Kontakt os uforpligtende

Besøg kontakt side
Kontakt os
gå til toppen