Gulvvarme i soveværelset giver mange fordele

En god nats søvn er betinget af et trygt og behageligt miljø, hvor du virkelig kan slappe af, og installation af gulvvarme i dit soveværelse er en fantastisk måde at forbedre kvaliteten af din søvn på.

Gulvvarme udnytter strålevarme til at opvarme rummet forsigtigt til den ønskede komforttemperatur fra gulvet og opefter. Gulvvarmen styres af termostater, som også kan tilbyde optimeret, automatisk varmestyring – hvilket betyder, at dit soveværelse automatisk opvarmes til din ideelle temperatur på præcis det rigtige tidspunkt for dig.

Gulvvarme giver også større designfrihed, så du kan opnå mere plads i dit soveværelse uden at skulle have plads til radiatorer, fodpaneler eller varmeventiler. Gulvvarme er det perfekte valg til et soveværelse og skaber et ideelt miljø til at lade op i efter en lang dag.

Oversigt over indholdet på denne side:

01. Fordele ved gulvvarme i soveværelset

Med det skjulte varmesystem kan du placere dine møbler og din seng, hvor du ønsker det, uden de begrænsninger, som radiatorer medfører.

Den producerede varme er med til at skabe et hyggeligt og komfortabelt miljø, der er med til at give dig en god nats søvn.

Mange mennesker foretrækker et varmt soveværelse, når de går i seng, og at temperaturen falder i løbet af natten, før den bliver varmere igen om morgenen. Ved hjælp af de intelligente styringer kan du indstille dit system, præcis som du ønsker det, så du får den perfekte temperatur hele natten lang.

Den blide varme, som gulvvarmen giver, minimerer luftbevægelsen og forhindrer dermed træk, hvilket bidrager til at skabe et miljø med lavt støv- og allergifremkaldende stoffer. Ved at fordele varmen rundt i rummet undgår gulvvarme den overdrevne strålevarme, som radiatorer kan skabe, hvor den ene side af et soveværelse nogle gange bliver for varm, mens den anden side er kølig.

Gulvvarme er perfekt til ekstra soveværelser, der sjældent bruges, og er et energibesparende varmesystem i disse tilfælde. Den intelligente styring kan indstilles til en lavere måltemperatur eller endda frostbeskyttelsestilstand, mens rummet er ubenyttet, hvilket sparer energi og penge.

Det er faktisk en rigtig god ide med gulvvarme i soveværelset.

02. Finansiering af gulvvarme

Hos Søberg VVS tilbyder vi attraktive finansieringsmuligheder, så du ikke skal bekymre dig om pengepungen, når gerne vil have gulvvarme i soveværelset, eller du bare gerne vil have en mere økonomisk opvarmningsløsning på længere sigt.

60 mdr. rentefri finansiering på gulvvarme:

Lån eksempelvis 30.000,- kr. i 60 mdr. ÅOP 4,6%. Fast debitorrente 0%. Oprettelse 1.500,- kr. Adm. gebyr 35,- kr. / md. Total sum af ydelser 33.600,- kr. Finansieringen tilbydes i samarbejde med Resurs Bank.

Benyt nedenstående beregner for beregne lån.

Vi står altid klar med det bedste tilbud til dig

Mangler du et nyt gasfyr, en varmepumpe eller fjernvarme? Eller har du brug for VVS-service? Send os en besked via kontaktformen, så vender vi tilbage med et svar hurtigst muligt.

Kontakt os uforpligtende

Besøg kontakt side
Kontakt os
gå til toppen