Gulvvarme i stuen – få luksusvarme døgnet rundt

Når vejret bliver køligere, er der intet bedre end at have varme under fødderne – især om morgenen. Gulvvarme er også energieffektivt, praktisk, frigør vægplads og kan øge værdien af dit hjem. Hvad angår monteringen, er processen ikke så indgribende, som du måske tror.

Spørg enhver husejer, der har gulvvarme, og der er stor chance for, at de vil sige, at de aldrig vil være foruden gulvvarme!Men neto hvorfor? En god grund er, at når der er gulvvarme installeret, er der ikke behov for radiatorer. Ud over at de ødelægger de rene linjer i et rum, kan radiatorer optage værdifuld plads på væggen. Fjern dem, og pludselig er der plads til ekstra køkkenelementer, opbevaring, en sovesofa eller endda en dør.

01. Varm op og bliv grøn med gulvvarme med vand

Når man bor i et koldt område, kan en vandbaseret gulvvarme være en billig og miljøvenlig måde at opvarme et hus på.

Som et alternativ til elektrisk gulvvarme giver den vandbaserede gulvvarme dem, der ønsker at leve en “grønnere” livsstil, mulighed for at få en grøn varmeteknologi.

Da mange af os opholder os meget i “kunstige” klimaer, både om vinteren og om sommeren, er komfort det vigtigste at være opmærksom på. Både virksomheder og hjem kan have gavn af at have vandbaseret gulvvarme.

Gulvvarme, der er baseret på opvarmet vand i stedet for elektricitet, er ikke blot en sundhedsmæssig løsning, men også en mere effektiv og sikker løsning for både boliger og virksomheder.

Når du bygger, er en af de bedste beslutninger, du kan træffe, at installere gulvvarme. Her er nogle af de mange fordele, som du kan nyde godt af, når du får installeret denne varmetype:

  • Lav vedligeholdelsesgrad I betragtning af at rørene ligger under dine gulvbrædder eller -fliser Når først systemet er blevet monteret, vil det forblive i god stand i mange år.
  • Energibesparende effektivitet Det betyder, at din gulvvarme ikke kommer til at koste dig meget at bruge. Det er en stor fordel af to årsager, for det første betyder det, at din energiregning vil blive holdt lav, dvs. hvis du ikke driver systemet fra en solenergikilde, og for det andet er energieffektiviteten god for miljøet. Gulvvarme er fantastisk til at holde på varmen, så dit hjem eller kontor vil formentlig forblive varmere i længere tid, selv når varmen er blevet slået fra. Selv om elektriske gulvvarmesystemer også er energieffektive, er vandvarmesystemet den bedste løsning, hvis du er seriøs med hensyn til at spare på din energiforbrug.
  • Behagelighed Når dit hjem får en jævn opvarmning, hvor temperaturen er jævnt fordelt i hele ejendommen, vil temperaturen føles mere naturlig og komfortabel.
  • Hyiejne Ingen apparater, der kan forårsage fugtighed, og der er intet sted at samle støv – gulvvarme er ideel for folk, der lider af allergier og er tilbøjelige til at få astma. Gulvvarme er fordelagtig i forhold til at fjerne støvmider i hjemmet.
  • Egnet til alle typer gulve Uanset om det er gulvvarme under fliser eller trægulve, kan gulvvarme installeres i de fleste boliger.Så længe anlægget er korrekt installeret, bør du ikke have nogen problemer og alle fordelene. Faste overflader har dog bevist, at de er mere effektive til at fordele strålevarmen jævnt.

02. Finansiering af gulvvarme

Hos Søberg VVS tilbyder vi attraktive finansieringsmuligheder, så du ikke skal bekymre dig om pengepungen, når gerne vil have gulvvarme i soveværelset, eller du bare gerne vil have en mere økonomisk opvarmningsløsning på længere sigt.

60 mdr. rentefri finansiering på gulvvarme:

Lån eksempelvis 30.000,- kr. i 60 mdr. ÅOP 4,6%. Fast debitorrente 0%. Oprettelse 1.500,- kr. Adm. gebyr 35,- kr. / md. Total sum af ydelser 33.600,- kr. Finansieringen tilbydes i samarbejde med Resurs Bank.

Benyt nedenstående beregner for beregne lån.

Vi står altid klar med det bedste tilbud til dig

Mangler du et nyt gasfyr, en varmepumpe eller fjernvarme? Eller har du brug for VVS-service? Send os en besked via kontaktformen, så vender vi tilbage med et svar hurtigst muligt.

Kontakt os uforpligtende

Besøg kontakt side
Kontakt os
gå til toppen