24tVagttelefon

Kontakt os på: 70 22 61 60

24tVagttelefon

Kontakt os på: 70 22 61 60

Velkommen til

Gasfyr larmer - hvad kan der være galt?

Når der er problemer med gasfyret, så hører du ofte nogle mærkelige lyde. Hver lyd kan være årsag til et problem. Du kan måske diagnosticere problemet ved at forstå årsagen til hver enkelt lyd, som en kedel kan lave.

Herunder finder du links til forskellige guides i forbindelse med gasfyr der larmer.

Kontaktform – Niki Bøgh – Gasfyr

Hej! Mit navn er Niki Bøgh

Jeg vil gerne give dig et uforpligtende tilbud

Jeg vil meget gerne hjælpe dig, med at finde det gasfyr, som er den bedste løsning for dig. Du kan roligt henvende dig til mig, for min opgave er at give dig et tilbud som er 100% uforpligtende – men også det bedste tilbud på markedet, og en løsning, der giver dig den bedst mulige besparelse på dit energiforbrug.

Kontakt mig til højre og jeg vender hurtigt tilbage til dig.

Med venlig hilsen Niki Bøgh

Kontakt mig ovenfor, og jeg vender hurtigt tilbage til dig

Med venlig hilsen Niki Bøgh

01Gasfyr klikker

I stort set alle tilfælde vil dit gasfyr vise en fejlmelding på skærmen, og derfra kan man finde ud af, hvad der er galt. I dette tilfælde vil der højst sandsynligt vær en fejl på blæseren eller cirkulationspumpen i gasfyret. Hvis det melder fejl, vil det slukke af sig selv, og der er derfor ingen grund til panik.

Du kan læse mere om gasfyr der klikker her.

Eller gå direkte til disse forskellige fejlkilder:

02Gasfyr brummer

Hvis din kedel laver en høj brummende lyd, når den er i drift, skal du tjekke for:

 • Løse komponenter
 • En cirkulationspumpe, der er indstillet for hurtigt
 • For højt tryk i systemet

Den brummende lys kan også skyldes andre problemer, men ovenstående er de mest almindelige problemer, og de nemmeste for en husejere at kontrollere selv.

Se vores guide med tjekliste her eller klik dig ind på de enkelte punkter i guiden her:

Bosch Gasfyr

Bosch er en af de førende producenter af naturgasfyr, gaskedler og andre ressourcebevarende opvarmningsprodukter. Hvis du køber et nyt gasfyr fra Bosch, så er du dermed sikret en høj kvalitet. Bosch leverer samtidigt produkter til konkurrencedygtige priser.

Bosch er ISO 9001 certificeret. Dette betyder, at de hele tiden har fokus på forebyggelse af fejl og forbedringer af rutiner. På den måde sørger Bosch for, at kunderne altid får den bedste tyske kvalitet.

Hos VVS Søberg forhandler vi et bredt udvalg af gaskedler fra Bosch. Dermed har vi helt klart også et gasfyr tilbud, som passer til dig og dit behov.

Bosch Condens 5000

19.845 DKK
 • Boliger op til 0-400 m2
 • Beholder 25 liter gennem-strømningsvandvarmer
Se mere

Bosch Condens 5000

24.795 DKK
 • Boliger op til 200-250 m2
 • Beholder 75 liter
Se mere

03Gasfyret kører konstant

Hvis dit gasfyr konstant kører, kan det skyldes et hul på et varmtvandsrør et sted. Hvis det er tilfældet, bliver varmt vand ved med at løbe ud, og fyret vil derfor blive ved med at prøve at varme det op. Det kan også være fordi beholderføleren er defekt, eller måske blot faldet ud.

Du kan også følge vores guide for at undersøge potentielle fejl.

Find guiden “Mit gasfyr kører konstant – tjek disse punkter” her. 

Eller gå direkte til disse punkter i guiden.

04Gasfyret banker

Det kan tyde på, at en ventil er vendt forkert, og derfor strømmer vandet den forkerte retning, eller kommer måske slet ikke igennem. Det er ikke nødvendigvis inde i fyret, men det kan stamme helt fra en radiatorventil, der sidder forkert.

Se vores guide hvor du kan få mere at vide om gasfyr der banker.

Eller du kan klikke dig direkte ind på det område du ønsker information om:

Vaillant Gasfyr

Vaillant er en af europas førende producenter indenfor opvarmnings- og varmtvandsproduktion. Denne position har de opnået gennem 140 års erfaring indenfor branchen. Med et Vaillant gasfyr, kan du altså være sikker på, at du får et gasfyr af højeste kvalitet.

Vaillant er ISO 9001 certificeret, hvilket betyder at de år efter år forbedrer kvaliteten på deres produkter. Dermed leverer Vaillant miljøbevidste og innovative varmeløsninger, som er af den højeste tyske kvalitet.

Vaillants EcoTEC plus gaskedler har alle et minimalt elforbrug, lav miljøbelastning og en høj nyttevirkning. Dette gør Vaillants gasfyr til nogle af de mest attraktive på markedet.

Vaillant EcoTech Plus

18.845 DKK
 • Boliger op til 0-400 m2
 • Beholder 25 liter gennem-strømningsvandvarmer
Se mere

Vaillant EcoTech Plus

23.795 DKK
 • Boliger op til 200-250 m2
 • Beholder 75 liter
Se mere
gå til toppen