Mit gasfyr kører konstant – tjek disse punkter

Det kan virke mærkeligt at ville forhindre din kedel i at gøre det, den er designet til at gøre. Det er imidlertid et dilemma, som nogle husejere står over for, når de forsøger at finde en måde at få deres kedel til at slukke. Dette problem kan være lige så forvirrende og ubelejligt, da det kan medføre, at din husstand bliver for varm, hvilket spilder energi og påvirker dine energiregninger. Hvis du i øjeblikket står over for dette problem, skal du ikke tøve med at kontakte os, så kan vi sende en af vores Gas Safe-teknikere til dit hjem så hurtigt som muligt.

Her er et par af de mest almindelige årsager til overaktive kedler:

Ring Nu widget- gasfyr pillar

Har du brug for akut service til dit gasfyr? Vi er klar til at hjælpe!

Kontakt os på 70 22 61 60

RING NU!

01. Fejl i din termostat

En termostatfejl kan være årsag til, at din kedel bliver ved med at tænde og forblive tændt. Du kan forsøge at teste dette problem selv ved at skrue ned for termostatens temperaturniveauer for at se, om dette medfører en ændring, og du kan også forsøge at udskifte batterierne i enheden. Hvis der ikke sker nogen ændring, anbefaler vi, at du kontakter en Gas Safe-tekniker for at diagnosticere fejlen.

02. Fejl i softwaren

Fejl i softwaren kan også være årsagen til, at dit kedelsystem fungerer for dårligt. Softwaren styrer driften i kedlen og kan tilsidesætte de kommandoer, der sendes af termostaten. For at afgøre, om det er en softwarefejl, der er årsag til dit problem, bør du lade en af vores teknikkere undersøge dit anlæg. Det foregår ved at montøren slukker for strømmen fra elnettet og fjerner apparatet fra væggen. Han vil derefter kontrollere, om der er løse ledninger, og udskifte sikringen, hvis det er nødvendigt. Montøren kan også kontrollere strømniveauet fra softwaren til termostaten ved at koble softwaren til en anden programmerbar enhed.

Form widget – gasfyr pillar

Få hjælp med dit gasfyr.

Skriv til os, og vi vil vende tilbage til dig snarest muligt.

Widget Pillar // Få hjælpEller ring til os på 70 22 61 60

03. Problemer med ventilerne

Ventiler i relæforbindelsen fungerer som portvagter, der tillader gas at strømme til og fra kedlen. Hvis disse ventiler sidder fast i “on”-positionen, kan de medføre, at kedlerne forbliver tændt på trods af modsatrettede instruktioner. I nogle tilfælde er den bedste løsning på dette problem, at vores montør udskifter systemets membran eller endog hele omskifterenheden.

04. Problemer med din kedels ledninger

Et problem med ledningerne kan også være årsagen til, at din kedel ikke slukker. Som det er tilfældet med de fleste apparater, kan det være farligt at pille ved ledningerne. Vi anbefaler derfor altid, at du kontakter os for at løse problemet. Under reparationen kan montøren fjerne din kedel fra strømforsyningen og undersøge ledningerne. Han kan også kontrollere temperaturkontrolelementerne og være særlig opmærksom på afbryderen for lav temperatur, da denne er beregnet til at holde kedlen i gang, hvis den mener, at vandet i kedlen ikke bliver opvarmet tilstrækkeligt; dette kan derfor være årsagen til fejlen.

Hvis din kedel er omfattet af en garanti fra producenten, er det normalt klogt at kontakte producenten først, når du støder på et problem, så de kan forsøge at løse problemet. Hvis en uafhængig montør forsøger at reparere din kedel, kan garantien blive ugyldig, hvilket potentielt kan betyde, at du skal betale for yderligere problemer, som ellers ville være blevet dækket.

Ethvert af disse problemer kan være årsagen til din overaktive kedel. Kontakt os i dag, så kan en af vores venlige montører sørge for at din kedel bliver repareret på et tidspunkt, der passer dig.

 

 

Få Hjælp NU widget – Gasfyr pillar

Har du brug for akut service til dit gasfyr?

Vi er klar til at hjælpe dig!

Få Hjælp NU!

Vi står altid klar med det bedste tilbud til dig

Mangler du et nyt gasfyr, en varmepumpe eller fjernvarme? Eller har du brug for VVS-service? Send os en besked via kontaktformen, så vender vi tilbage med et svar hurtigst muligt.

Kontakt os uforpligtende

Besøg kontakt side
Kontakt os
gå til toppen