Historie
Nyheder

En VVS døgnvagt i telefonbogen giver mere tryghed i din hverdag

Det er aldrig til at vide, hvornår uheldet er ude

Det er aldrig til at vide, hvornår du kan få brug for en dygtig VVS’er. For det meste vil det nok være til nøje planlagte projekter, som omhandler byggeprojekter eller vedligeholdelse. Men der kan desværre også ske uheld under knap så planlagte omstændigheder.

Det er f.eks. de færreste der planlægger, at et vandrør sprænges. Ligeledes er det aldrig planen, at dit varme vand stopper med at fungere eller dit afløb bliver stoppet. Hvis disse ting skulle ske, så er det vigtigt der bliver taget hånd om situationen omgående. Et sprængt vandrør kan hurtigt gøre skade på din bolig, hvis det ikke bliver taget hånd om med det samme.

En dygtig VVS døgnvagt kan redde dagen

Hvis disse situationer skulle opstå uden for almindelige arbejdstider, så er det derfor vigtigt, at du ved hvor du kan få hjælp.

Her kommer en VVS døgnvagt ind i billedet. En kompetent VVS døgnvagt rykker hurtigt ud, lokaliserer problemet og hjælper dig med at løse det.

Du kan med fordel gemme nummeret på en god døgnvagt i din telefon, så du altid har det ved hånden, hvis du skulle få brug for det.

VVS Søberg står klar
Hos VVS Søberg står vi altid klar til at rykke ud til din bolig. Vi har et hav af forskellige specialister indenfor VVS-faget, som kan løse ethvert problem du skulle have med vand, varme og sanitet. Med 30 års erfaring i branchen findes der ikke det problem vi ikke kan løse. Vi vægter samarbejde, effektivitet og kompetence højt i alt arbejde vi udfører.

Hvis du vil have mere tryghed i din hverdag, så gem blot nummeret på vores døgnvagt i din telefonbog. Hvis uheldet skulle være ude, så kan du altid fange os på 70 22 61 60.

Similar articles

Alt det, der er en selvfølge, indtil det IKKE virker

Læs mere.

En erhvervsaftale der passer til din virksomhed

Læs mere.

GUIDE OM VARMEPUMPE OG PRISER

Her kan du finde svar på de mange detaljer der har med prisen at gøre.

Læs mere.

GUIDE OM VARMEPUMPER

Tid til ny varmepumpe? Se vores guide om varmepumper.

Læs mere.

GUIDE OM GASFYR

Få gode råd, svar og information om gasfyr.

Læs mere.

GUIDE OM VAILLANT VARMEPUMPER

Video og beskrivelser af de forskellige Vaillant varamepumper.

Læs mere.

VORES MEST POPULÆRE PILLEFYR

Få et godt tilbud ! Vi vil gerne give dig et tilbud du ikke kan sige nej til.

Læs mere.

Har du brug for et nyt gasfyr?

Vælg en af de mest solgte i Danmark

Læs mere.

BOOK EN EKSPERT I VVS SERVICE

Hvis du ønsker at ændre din gamle varmeinstallation med en ny, er VVS Søberg det rigtige valg. Vores VVS-eksperter dækker hele Danmark og er tilgængelige for 24 timers service. Hos os kan du finde tilbud på Varmepumper, Gasfyr, energi service og ekspert VVS-tjenester til både private og erhvervskunder.

Læs mere.

gå til toppen