24tVagttelefon

Kontakt os på: 70 22 61 60

24tVagttelefon

Kontakt os på: 70 22 61 60

Velkommen til

Her er din lokale VVS installatør i
Østerbro
 • Vagtordning
  Hjælp NU og HER
 • Forsikringsskader
  Få hjælp NU
24t71 99 75 02

24t suport

Har du brug for en vvs-installatør?

VVS service på Østerbro – kontakt VVS Søberg i dag

Hos VVS Søberg tilbyder vi alt indenfor VVS i København og på Østerbro. Vi påtager større såvel som mindre VVS opgaver og installationsløsninger. Få udarbejdet et uforpligtende tilbud eller ring til os, hvis du har akut brug for hjælp til f.eks. en vandskade. Vores kompetente medarbejdere står klar til at rådgive eller komme ud 24 timer i døgnet, også i weekenden. Vi er din lokale VVS-installatør, som overholder aftaler og er til at stole på.

Vi hjælper med alle VVS opgaver på Østerbro

Har du problemer med toilettet, der måske er begyndt at løbe? Eller skal du have et helt nyt? Vores dygtige VVS-montører kan nemt og hurtigt klare dette for dig. Vi kan også hjælpe med en ny bruser eller udskiftning af alle typer af vandhaner. Stort set alt indenfor sanitet er vores speciale. VVS Søberg klarer naturligvis også alle former for vand- og varmeinstallationer, så skal du have lavet gulvvarme eller fundet fejlen på dit eksisterende varmeanlæg, kan du kontakte os. Her er blot et lille overblik over, hvilke typer VVS-opgaver vi kan udføre på Østerbro:

 • Udskiftning af vandhaner
 • Udskiftning af toilet eller reparationer
 • Tilstoppede afløb
 • Problemer med radiatorer inkl. udskiftning
 • Installation af gulvvarme
 • Utætheder på vand- og varmeinstallationer
 • Reparation af rørskader
 • Udskiftning og montering af varmepumper, gas- og oliefyr samt fjernvarmeanlæg
 • Og meget, meget mere.

Ingen opgave på Østerbro er for stor eller lille

Uanset, hvor omfattende dit VVS problem er, vil VVS Søberg kunne hjælpe. Vi kan udarbejde et konkurrencedygtigt tilbud, der inkluderer en totalløsning, hvad enten du er privat- eller erhvervskunde på Østerbro eller omegn. Har du brug for en VVS-mand, der kan løse en simpel opgave, som f.eks. en vandhane, der drypper, kan vi sende en VVS’er ud med kort varsel til en af de billigste priser, du finder på Østerbro. Vi lytter til vores kunder og kører ikke, før vi er sikre på du er 100% tilfreds, uanset hvor stor eller lille opgaven er.

Den bedste kundeservice du finder på Østerbro og resten af København

Hos VVS Søberg sætter vi en stor ære i, at kunne tilbyde ikke bare den bedste kundeservice, men også de mest konkurrencedygtige priser og højeste kvalitet i det arbejde, vi udfører. Når du kontakter os for et tilbud eller med en akut opgave på Østerbro, vil du blive mødt af kompetente medarbejdere, der er specialister indenfor deres felt. Vi giver professionel rådgivning, bruger miljørigtige materialer og går systematisk til arbejdet. Hos VVS Søberg går vi aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde og gode service. Vi overholder aftaler og efterlader du en besked, vil du hurtigt høre tilbage fra os. Vi er din lokale VVS-installatør på Østerbro, som du kan stole på.

VVS Søberg kan hjælpe med energibesparing

Ønsker du at spare penge på din varmeregning, kan en varmepumpe være løsningen. Vores dygtige energiteknikere kommer gerne ud og foretager en energiberegning, så vi kan finde den helt rigtige løsning for dig. En varmepumpe er for mange en rigtig god løsning, der kan give store besparelser. Ud over at montere din nye varmepumpe, tilbyder vi et autoriseret årligt eftersyn, så du lever op til alle lovkrav og ikke skal bekymre dig. Vores teknikere monterer dagligt varmepumper på Østerbro og resten af København. Du kan se vores gode anmeldelser på Trustpilot – herunder er en anmeldelse, vi fik for nyligt:

Grøn Energi med VVS Søberg – 5 stjerner.

“Vi kan på det varmeste anbefale VVS Søberg, hvis man ønsker at omstille til “Grøn Energi”.
Da vi ville udskifte vort gamle oliefyr med varmepumpe, valgte vi Søberg, fordi firmaet har ry for solidt udført arbejde – og til at stole på. Vi fik et godt tilbud af energitekniker Allan Hansen, samt råd og vejledning, og besked om, at hvis vi havde spørgsmål, skulle vi bare ringe. Desuden var Allan behjælpelig med diverse papirarbejde. Arbejdet tog knap to dage, og efter et par småjusteringer, kører varmepumpen upåklageligt, og vi har en behagelig varme i hele huset. Det kommer vi ikke til at fortryde! Vil gerne takke den dygtige VVS montør, Henrik Frederiksen, for hurtig og veludført arbejde, samt den kvikke VVS lærling, Rasmus M. Pedersen, alt er gået som planlagt.
Venlig hilsen familie Pedersen.”

Opsummering

Hvis du har brug for en VVS service, du kan stole på, på Østerbro eller resten af København, skal du kontakte VVS Søberg. Vi står til rådighed 7 dage om ugen, uanset hvad tid på døgnet det er. Vi kan klare akutte vandskader osv. ligesom vi kan lave et uforpligtende tilbud på større og mindre VVS opgaver. Vores priser er utrolig konkurrencedygtige og kendt for at være de billigste, du finder på Østerbro. Her får du landets bedste VVS-service med kompetente teknikere, der leverer kvalitetsarbejde – hver gang!

 

NIKI BØGH

Intern salg & kundekoordinator

JOAN DAHL NIELSEN

Intern salg & kundekoordinator

Få VVS hjælp i Århus

Hvis du har vandskade eller andre irriterende vvs-problemer i dit hjem så har du muligheden for at ringe til vores døgnvagt hvor du kan få hjælp omgående. Der er altid personale 24 timer i døgnet, klar til at hjælpe dig med at få sat orden på tingene.

Info om VVS I Århus

VVS hjælp i Sønderborg – 24 timer i døgnet med døgnvagt

Er der opstået akut vandskade eller andre generende problemer i dit hjem så ring til vores døgnvagt og få hjælp med det samme. Der sidder altid mindst én person klar til at hjælpe dig med at få ordnet tingene, og der er vagt på 7 dage om ugen.

Info om VVS Soenderborg

Få akut eller almindelig VVS hjælp på Amager

Vi sætter en ære i at være hurtigt ude hos vore kunder. Ofte er vvs-problemer ikke ret sjove at stå med (stoppet kloak, toilet som ikke skyller ud, intet varmt vand, revnede vandrør, for lav varme i huset osv). Og der er ikke noget værre end at skulle vente og vente og vente på, at vvs-installatøren skal komme ud og udbedre skaden.

Info om VVS Amager

VVS Frederiksberg

Skulle der været opstået akut vandskade eller andre irriterende vvs-problemer i dit hjem så har du mulighed for at ringe til vores døgnvagt og få hjælp. Der er altid personale 24 timer i døgnet, klar til at hjælpe dig med at få sat orden på tingene.

Info om VVS Frederiksberg

Din VVS hjælp i Randers

Hos VVS Søberg kan vi klare alle VVS opgaver i Randers og omegn. Vores medarbejdere har mange års erfaring, og er specialister indenfor deres felt. Vi klarer diverse service- og installationsløsninger indenfor energi, bad, sanitet samt VVS.

Info om VVS Randers

VVS Hjælp 24 timer i døgnet i Kolding

VVS Søberg står klar til at hjælpe med alle VVS-opgaver i hele Kolding-området. Vi tilbyder alt indenfor VVS, energi, sanitet og bad. Vores kompetente VVS-installatører kan klare helt simple såvel som komplekse VVS opgaver.

Info om VVS Kolding

VVS hjælp 24 timer i døgnet i hele København

Vi dækker hele København området, så hvad enten du er privat eller en virksomhed, kan du ringe til VVS Søberg. Vores medarbejdere sidder klar til at give en professionel og kompetent VVS service døgnet rundt. Vores døgnvagt er åben alle ugens 7 dage, hele døgnet, så skulle du have brug for akut hjælp, står vi klar til at rykke ud.

Info om VVS Kobenhavn

VVS hjælp på Nørrebro

VVS Søberg klarer alt i VVS på Nørrebro og omegn – ingen opgave er for stor eller lille! Vores VVS-installatører har mange års erfaring, og er specialister indenfor deres felt. Vi står klar til at rådgive, hvad enten du har problemer med gaskomfuret, et stoppet afløb, har brug for udskiftning af et toilet, en vandhane der drypper eller noget helt andet.

Info om VVS Nørrebro

VVS hjælp på Østerbro- vi er klar 24 timer i døgnet

Hos VVS Søberg tilbyder vi alt indenfor VVS i København og på Østerbro. Vi påtager større såvel som mindre VVS opgaver og installationsløsninger. Få udarbejdet et uforpligtende tilbud eller ring til os, hvis du har akut brug for hjælp til f.eks. en vandskade. Vores kompetente medarbejdere står klar til at rådgive eller komme ud 24 timer i døgnet, også i weekenden. Vi er din lokale VVS-installatør, som overholder aftaler og er til at stole på.

Info om VVS Østerbro
gå til toppen