24hVagttelefon

Kontakt os på: 70 22 61 60

24hVagttelefon

Kontakt os på: 70 22 61 60

Velkommen til

Brug for en VVS mand i Randers ASAP?

 • Ring til VVS Søberg i dag på 70 22 61 60.
 • Vi er her for dig 24/7!
 • Få hjælp til tilstoppede afløb, vandvarmere, lækkende rør med mere!

Adresse: 

Hovedvejen 21
8920 Randers
tel: 70 22 61 60

VVS Søberg leverer et komplet sortiment af bolig- og kommercielle VVS-løsninger. Fra enfamiliehuse til store industrielle faciliteter, vi håndterer VVS til alle typer ejendomme i Randers og i omegn.

VVS nødtelefon – vi dækker hele Randers og omegn

Når problemet ikke kan vente, er vi klar til at hjælpe. Vores 24-timers team er parat til at besøge dit hjem hurtigt og få situationen under kontrol. De nødsituationer, vi håndterer, inkluderer sprængte rør i kælderen eller andre steder, toiletter der lækker og sprængt vandvarmererør. Disse problemer kan hurtigt føre til betydelig vandskade, så vent ikke – ring os med det samme for øjeblikkelig service!

Reparation og udskiftning af kloaklinjer

En blokeret eller beskadiget kloakledning kan resultere i problemer med dit toilet, brusebad og håndvaskafløb. Hvis du har tilstoppede afløb, hyppige afløbsspærringer eller spildevandsstopning i dit bruseafløb, eller når du skyler toilettet, er chancerne for, at der er et problem længere nede i kloaklinjen. Vi finder kilden til problemet ved hjælp af videorørsteknologi og får problemet løst sikkert og effektivt.

Vandvarmerservices i Randers

Uanset om du har brug for at reparere din vandvarmer eller udskifte en gammel, der har givet dig hovedpine i ganske lang tid, vil vores vandvarmespecialister give dig muligheder, der imødekommer dine behov. Hvis du er klar til at opgradere din eksisterende varmeenhed, installerer vi dit valgte produkt efter vi har afdækket dine behov og give dig et uforpligtende tilbud.

Dette er blot nogle af de vvs-tjenester, vi leverer i Randers og omegn

Få hjælp med dit specifikke problem, ring til os, så viser vi dig de bedste muligheder for reparation eller udskiftning!

Din tilfredshedsgaranti

At gøre vores kunder glade er det, vi sigter mod med hvert job! Hvis du ikke smiler, når jobbet er udført, vil vi gøre alt for at løse problemet og sørge for, at du ikke får noget mindre end fremragende service.

Vi forstår, at det ikke altid er nemt at have folk, der arbejder i dit hjem eller virksomhed. Derfor fokuserer vi på at levere en praktisk og problemfri proces. Når du arbejder med os, vil du nyd det – det lover vi.

“Når kvalitet er vigtig”

Det er ikke kun vores slogan – det er vores tilgang til enhver kundeinteraktion. Uanset om du beder om et gratis estimat eller du gerne vil have en andens mening, får du personlig opmærksomhed og den rådgivning du fortjener.

Der er ikke et VVS-problem eller system, vi ikke kan håndtere i Randers!

Vores personale arbejder rutinemæssigt med hovedentreprenører, arkitekter, ejere og ledere af boliger / erhvervsejendomme og almennyttige organisationer. Hver kunde, stor eller lille, behandles på samme niveau af service af høj kvalitet.

Derfor kan du trygt henvende dig til VVS Søberg – og vi er landsdækkende og derfor også tilstede i Randers og omegn.

VVS I Randers – kort fortalt, vi kan hjælpe med:

 • udskiftning af alle typer og former af vandhaner. Køkken-bruser-bryggers-badeværelse -frostfri udevandhaner
 • fejlsøgning på alle typer varmeanlæg/ gasfyr/olie/fjernvarme
 • udskiftning og udbedring af alle former af utætheder på vand og varmeinstallationer
 • service og vedligehold af varme og vand anlæg/installationer
 • rørskader
 • udskiftning af sanitet toiletter, håndvaske osv.
 • udskiftning af radiator ventiler og termostater
 • udskiftning af gulvvarme styringer og fejlsøgning på eksisterende
 • udskiftning af vand og varmeveksler
 • udskiftning af varmtvandsbeholder
 • udskiftning/montering af varmepumper- gasfyr-fjernvarmeanlæg -oliefyr

Kære kunder og forretningsforbindelser.

I forbindelse med statsministeriets anbefalinger om håndtering af Coronavirus, og heraf mindske risikoen for spredning af smitten, vil vi gøre opmærksom på, at vi tager situationen meget alvorligt.

Da vi kommer i mange virksomheder og private hjem, og gerne vil være yderst påpasselige, har alle vores medarbejdere fået en række forholdsregler og procedure. Disse vil vi følge meget nøje. Som kunde hos os, vil du inden indgåelse af aftale om besøg opleve, at blive spurgt om nogle ekstra spørgsmål, for at vi i fællesskab kan øge sikkerheden.
Vi følger tæt udviklingen og anbefalingerne fra Sundhedsstyrelsen. Vi står stadig 100 % klar til at hjælpe jer med nedbrud og andet hele døgnet rundt på tlf. 70226160.

Tak for forståelsen.

OK