Få Hjælp

70 22 61 60

Menu

70 22 61 60

Her er din lokale VVS installatør i
Sønderborg
 • Vagtordning
  Hjælp NU og HER
 • Forsikringsskader
  Få hjælp NU
24t71 99 75 02

24t suport

Har du brug for en vvs-installatør?

VVS Søberg i Sønderborg står klar til løse dit VVS-problem

Er der opstået akut vandskade eller andre generende problemer i dit hjem så ring til vores døgnvagt og få hjælp med det samme. Der sidder altid mindst én person klar til at hjælpe dig med at få ordnet tingene, og der er vagt på 7 dage om ugen.

Ring gerne på telefon 71 99 75 02 så vi kan hjælpe dig med at reparere skaden.

Skal du i stedet have udskiftet noget som er mindre presserende, eller hvis du ønsker at gennemrenovere eller bygge nyt er vi også gerne behjælpelige. Vi er klar til at hjælpe, når du har behov for det.

Vores firma har siden 1990 bygget på værdier som ansvarlighed, engagement, troværdighed, effektivitet og positivitet. Disse værdier bringer vi med os hver gang vi er ude for at lave et stykke håndværk og gøre en kundes hjem til et bedre sted at bo. Et stykke godt håndværk leveret på kompetent vis, og med et smil – det er hvad vi ønsker at du får fra os. Og den positive indstilling har vi sørget for at sende videre til vore medarbejdere, som alle har dit velvære for øje.

Netop denne indstilling ser du også, når vi kommer for at ordne dit vvs-problem. For vi gør vores til, at du får mindst mulige gener af besøget. Hele processen, fra vi træder over dørtærsklen til skaden er repareret og vi er klar til at bortrenovere eventuelt overskydende materiale, står vi for.Og du skal ikke bruge din tid på at rydde op efter os – det skal vi nok klare.

Hos VVS Søberg i Sønderborg er du altid sikret

1. Hurtig respons

Det er meget vigtigt for os at være hurtigt ude for at hjælpe vores kunder. VVS-problemer er som hovedregel ikke ret fornøjelige at stå med (tænk blot på noget så ubehageligt som et stoppet toilet, et hus uden varme, vand som sejler ned af væggene pga. et vandrør som er sprunget osv). Skaden er i sig selv nok – der er ABSOLUT ingen grund til, at I også skal sidde og vente på, at vvs-installatøren kommer ud og repararer skaden.

Det at vi er på pletten hurtigt betyder, at du hurtigere kan komme tilbage til dit liv og det du gerne vil. Og det synes vi er en rigtig god idé!

2. Professionel rådgivning

Der er intet at gøre – den rådgivning du får SKAL være professionel og på et niveau som vi kan stå inde for. Det er godt at være hurtigt ude men hvad nytter det, hvis løsningen vi så finder frem til er noget makværk eller, endnu værre, at det gode gedigne stykke håndværk bliver noget juks? Det dur bare ikke. Og med et godt, professionelt forarbejde lægger både du og vi grundstenen for et godt stykke håndværk som holder længe.

3. Systematisk tilgang og kvalitet i arbejdet

Det er ingen hemmelighed, at det ikke er nogen god idé at “sjusse” sig til tingene. Hvis tilgangen til arbejdet er sløset øges risikoen for, at også det stykke arbejde vi skal gøre bliver sjusket. Dermed risikerer vi i sidste ende, at I om kort tid kommer til at have behov for vvs-installatøren igen.

Er vi derimod systematiske inden vi går igang holder vi risikoen for fejl og mangler nede. Vores mål med det stykke håndværk, vi laver for dig, er at det skal kunne holde i mange år – det er derfor, at vi er omhyggelige og systematiske fra starten.

Mangler du en VVS-installatør? VVS Søberg i Sønderborg er klar til at hjælpe dig med alt som har med VVS-installationer at gøre.

Har du problemer med

 • en dryppende vandhane eller et toilet som løber
 • en varmtvandsbeholder som det er nogen tid siden nogen har givet et eftersyn
 • et blandingsbatteri som trænger til en udskiftning
  eller andre ting vedrørende vand, varme og sanitet som indtil videre er blevet udskudt?

Så ring til os på telefon 71 99 75 02 og lad os tage en snak. Vi hjælper dig gerne med at få ordnet det som generer, så du kan komme tilbage et liv uden vvs-problemer.

Har du behov for hjælp til f.eks installering af varmepumpe eller andre VVS-opgaver kan du trygt henvende dig til VVS Søberg i Sønderborg.

At gå fra fyringsolie til varmepumpe kan godt være noget kringlet. For der er mange forskellige ting, som skal tages i overvejelse, som for eksempel:

 • hvad gør jeg med det gamle oliefyr?
 • hvad hvis der er olie tilbage?
 • mon ikke det kommer til at svine forfærdeligt?
 • hvordan kan jeg være sikker på, at arbejdet bliver gjort ordentligt?
 • gad vide om jeg har taget det rigtige valg…?
  og videre i den dur.

Der kommer rigtig mange spørgsmål op – og det er utrolig vigtigt, at der kommer et svar på dem alle for ellers kommer du som kunde til at sidde med uro og bekymringer i sindet.

For familien Pedersen var overgangen fra oliefyring til varmepumpe ikke noget problem. De ønskede arbejdet udført som det sig hør og bør – og VVS Søberg blev familiens valg.

Dette var Anne Katrines udtalelse til Trustpilot efter arbejdet var udført:

“Vi kan på det varmeste anbefale VVS Søberg, hvis man ønsker at omstille til “grøn energi”.
Da vi ville udskifte vort gamle oliefyr med varmepumpe, valgte vi Søberg, fordi firmaet har ry for solidt udført arbejde – og (for at være) til at stole på.
Vi fik et godt tilbud af energitekniker Allan Hansen, samt råd og vejledning, og besked om, at hvis vi havde spørgsmål, skulle vi bare ringe. Desuden var Allan behjælpelig med diverse papirarbejde.
Arbejdet tog knap to dage, og efter et par småjustringer, kører varmepumpen upåklageligt, og vi har en behagelig varme i hele huset.
Det kommer vi ikke til at fortryde!”

JOAN DAHL NIELSEN

Intern salg & kundekoordinator

Få VVS hjælp i Århus

Hvis du har vandskade eller andre irriterende vvs-problemer i dit hjem så har du muligheden for at ringe til vores døgnvagt hvor du kan få hjælp omgående. Der er altid personale 24 timer i døgnet, klar til at hjælpe dig med at få sat orden på tingene.

Info om VVS I Århus

VVS hjælp i Sønderborg – 24 timer i døgnet med døgnvagt

Er der opstået akut vandskade eller andre generende problemer i dit hjem så ring til vores døgnvagt og få hjælp med det samme. Der sidder altid mindst én person klar til at hjælpe dig med at få ordnet tingene, og der er vagt på 7 dage om ugen.

Info om VVS Soenderborg

Få akut eller almindelig VVS hjælp på Amager

Vi sætter en ære i at være hurtigt ude hos vore kunder. Ofte er vvs-problemer ikke ret sjove at stå med (stoppet kloak, toilet som ikke skyller ud, intet varmt vand, revnede vandrør, for lav varme i huset osv). Og der er ikke noget værre end at skulle vente og vente og vente på, at vvs-installatøren skal komme ud og udbedre skaden.

Info om VVS Amager

VVS Frederiksberg

Skulle der været opstået akut vandskade eller andre irriterende vvs-problemer i dit hjem så har du mulighed for at ringe til vores døgnvagt og få hjælp. Der er altid personale 24 timer i døgnet, klar til at hjælpe dig med at få sat orden på tingene.

Info om VVS Frederiksberg

Din VVS hjælp i Randers

Hos VVS Søberg kan vi klare alle VVS opgaver i Randers og omegn. Vores medarbejdere har mange års erfaring, og er specialister indenfor deres felt. Vi klarer diverse service- og installationsløsninger indenfor energi, bad, sanitet samt VVS.

Info om VVS Randers

VVS Hjælp 24 timer i døgnet i Kolding

VVS Søberg står klar til at hjælpe med alle VVS-opgaver i hele Kolding-området. Vi tilbyder alt indenfor VVS, energi, sanitet og bad. Vores kompetente VVS-installatører kan klare helt simple såvel som komplekse VVS opgaver.

Info om VVS Kolding

VVS hjælp 24 timer i døgnet i hele København

Vi dækker hele København området, så hvad enten du er privat eller en virksomhed, kan du ringe til VVS Søberg. Vores medarbejdere sidder klar til at give en professionel og kompetent VVS service døgnet rundt. Vores døgnvagt er åben alle ugens 7 dage, hele døgnet, så skulle du have brug for akut hjælp, står vi klar til at rykke ud.

Info om VVS Kobenhavn

VVS hjælp på Nørrebro

VVS Søberg klarer alt i VVS på Nørrebro og omegn – ingen opgave er for stor eller lille! Vores VVS-installatører har mange års erfaring, og er specialister indenfor deres felt. Vi står klar til at rådgive, hvad enten du har problemer med gaskomfuret, et stoppet afløb, har brug for udskiftning af et toilet, en vandhane der drypper eller noget helt andet.

Info om VVS Nørrebro

VVS hjælp på Østerbro- vi er klar 24 timer i døgnet

Hos VVS Søberg tilbyder vi alt indenfor VVS i København og på Østerbro. Vi påtager større såvel som mindre VVS opgaver og installationsløsninger. Få udarbejdet et uforpligtende tilbud eller ring til os, hvis du har akut brug for hjælp til f.eks. en vandskade. Vores kompetente medarbejdere står klar til at rådgive eller komme ud 24 timer i døgnet, også i weekenden. Vi er din lokale VVS-installatør, som overholder aftaler og er til at stole på.

Info om VVS Østerbro

VS Søberg håndterer alt VVS på Vesterbro og omkringliggende områder – ingen opgave er for stor eller beskeden! Vores VVS’ere har flere års erfaringer og er eksperter inden for deres fag.

Vestrebro

Vi står altid til disposition med faglig rådgivning, når du har behov for det. Vi kan give et konkurrencedygtigt tilbud som en samlet løsning, hvis du har et større VVS-projekt, ligesom vores Priser på almindelige VVS-opgaver er blandt de bedste, du kan møde i Fredericia -området.

VVS Fredericia
gå til toppen