Få Hjælp

70 22 61 60

Menu

70 22 61 60

Her er din lokale VVS installatør i
Amager
 • Vagtordning
  Hjælp NU og HER
 • Forsikringsskader
  Få hjælp NU
24t71 99 75 02

24t suport

Har du brug for en vvs-installatør?

VVS Søberg på Amager løser alle dine VVS-opgaver på en effektiv, systematisk måde.

Har du akut vandskade eller andre presserende problemer kan vores døgnvagt hjælpe med det samme. Der er altid nogen klar til at hjælpe og assistere dig, så du kan få løst det, som generer dig.

Ring på telefon 71 99 75 02 – vi står klar til at give en hånd dér, hvor det er mest nødvendigt.

Vi hjælper også gerne, hvis du skal have udskiftet noget eller hvis du ønsker at gennemrenovere eller bygge nyt.

Vores firma bygger på værdier som ansvarlighed, engagement, troværdighed, effektivitet og positivitet – værdier som vi bringer med os hver gang vi besøger kundernes hjem for at lave et stykke håndværk. Vores holdning er, at du skal have et ordentligt stykke arbejde leveret på kompetent vis, og med et smil. Den positive indstilling, du møder fra vores medarbejdere er utrolig væsentlig for os.

Når vi kommer for at ordne dit VVS-problem gør vi alt for, at vores besøg kommer til at belaste dig mindst muligt. Dette betyder at vi tager os af hele processen fra vi træder ind ad døren til indgrebet er overstået. Vi tager eventuelt overskydende materiale med os og selv oprydningen klarer vi – du skal ikke bruge tid på at rydde op efter os.

Hos VVS Søberg på Amager får du:

1. Hurtig respons

Vi sætter en ære i at være hurtigt ude hos vore kunder. Ofte er vvs-problemer ikke ret sjove at stå med (stoppet kloak, toilet som ikke skyller ud, intet varmt vand, revnede vandrør, for lav varme i huset osv). Og der er ikke noget værre end at skulle vente og vente og vente på, at vvs-installatøren skal komme ud og udbedre skaden.

Hvis vi er hurtigt ude hos dig betyder det, at du hurtigere kan komme tilbage til det, du gerne vil. Og det vil VI gerne!

2. Professionel rådgivning

Den rådgivning du får SKAL være professionel. Det nytter ikke noget, at vi er hurtigt ude hvis ikke den løsning vi kommer med er på samme niveau. Et stykke professionelt forarbejde er grundstenen for et godt stykke håndværk.

3. Systematisk tilgang og kvalitet i arbejdet

Med en sjusket måde at gå til arbejdet på øges risikoen for et stykke sjusket håndværk, og dermed også for at I om kort tid kommer til at have behov for vvs-installatøren igen.
En systematisk tilgang hjælper arbejdsprocessen. Det stykke håndværk, vi laver for dig, skal kunne holde i mange år og det er derfor nødvendigt, at vi er omhyggelige og systematiske.

VVS Søberg på Amager er din perfekte partner inden for alt som har med VVS-installationer at gøre.

Har du problemer med

 • en dryppende vandhane, et rindende toilet eller andre småproblemer
 • en varmeveksler som godt kunne trænge til et eftersyn
 • en vask som ikke holder tæt
  eller andre irritationsmomenter som omhandler vand, varme og/eller sanitet?

Ring til os på telefon 71 99 75 02, vi glæder os til at kunne hjælpe dig, så du kan komme tilbage til familien og resten af det, du holder af.

VVS Søberg på Amager er klar med erfaren hjælp, både til udskiftning af f.eks gasfyr og andre VVS-opgaver.

Står du f.eks og skal have nyt gasfyr kan det godt være fristende selv at give sig i kast med opgaven, specielt hvis du har lidt håndelag og er vant til at gøre mange ting selv.
Men meget ofte er det langt lettere, bedre, sikrere – og tit også billigere – at få tingene lavet professionelt.

Johnny og hans familie havde behov for at få deres gamle gasfyr skiftet og et opkald til VVS Søberg gav nærmest med det samme det ønskede resultat.

Johnny blev så begejstret for vores service at han skrev følgende anbefaling af os via Trustpilot:

“Vi skulle have vores gamle gasfyr udskiftet og tog kontakt til VVS Søberg. Der kom en sælger ud og kikkede vores gamle fyr og installation igennem. Gik hjem og regnede et glimrende tilbud ud til os. Tre dage efter var vores gamle gasfyr skiftet til et vaillant ecotec plus gasfyr. Installation var hurtig, ca. 6 -7 timer tog det. Super service og meget dygtige medarbejdere. Vi er 100 % tilfreds og vil varmt anbefale VVS Søberg hvis I skal have nyt gasfyr.”

JOAN DAHL NIELSEN

Intern salg & kundekoordinator

Få VVS hjælp i Århus

Hvis du har vandskade eller andre irriterende vvs-problemer i dit hjem så har du muligheden for at ringe til vores døgnvagt hvor du kan få hjælp omgående. Der er altid personale 24 timer i døgnet, klar til at hjælpe dig med at få sat orden på tingene.

Info om VVS I Århus

VVS hjælp i Sønderborg – 24 timer i døgnet med døgnvagt

Er der opstået akut vandskade eller andre generende problemer i dit hjem så ring til vores døgnvagt og få hjælp med det samme. Der sidder altid mindst én person klar til at hjælpe dig med at få ordnet tingene, og der er vagt på 7 dage om ugen.

Info om VVS Soenderborg

Få akut eller almindelig VVS hjælp på Amager

Vi sætter en ære i at være hurtigt ude hos vore kunder. Ofte er vvs-problemer ikke ret sjove at stå med (stoppet kloak, toilet som ikke skyller ud, intet varmt vand, revnede vandrør, for lav varme i huset osv). Og der er ikke noget værre end at skulle vente og vente og vente på, at vvs-installatøren skal komme ud og udbedre skaden.

Info om VVS Amager

VVS Frederiksberg

Skulle der været opstået akut vandskade eller andre irriterende vvs-problemer i dit hjem så har du mulighed for at ringe til vores døgnvagt og få hjælp. Der er altid personale 24 timer i døgnet, klar til at hjælpe dig med at få sat orden på tingene.

Info om VVS Frederiksberg

Din VVS hjælp i Randers

Hos VVS Søberg kan vi klare alle VVS opgaver i Randers og omegn. Vores medarbejdere har mange års erfaring, og er specialister indenfor deres felt. Vi klarer diverse service- og installationsløsninger indenfor energi, bad, sanitet samt VVS.

Info om VVS Randers

VVS Hjælp 24 timer i døgnet i Kolding

VVS Søberg står klar til at hjælpe med alle VVS-opgaver i hele Kolding-området. Vi tilbyder alt indenfor VVS, energi, sanitet og bad. Vores kompetente VVS-installatører kan klare helt simple såvel som komplekse VVS opgaver.

Info om VVS Kolding

VVS hjælp 24 timer i døgnet i hele København

Vi dækker hele København området, så hvad enten du er privat eller en virksomhed, kan du ringe til VVS Søberg. Vores medarbejdere sidder klar til at give en professionel og kompetent VVS service døgnet rundt. Vores døgnvagt er åben alle ugens 7 dage, hele døgnet, så skulle du have brug for akut hjælp, står vi klar til at rykke ud.

Info om VVS Kobenhavn

VVS hjælp på Nørrebro

VVS Søberg klarer alt i VVS på Nørrebro og omegn – ingen opgave er for stor eller lille! Vores VVS-installatører har mange års erfaring, og er specialister indenfor deres felt. Vi står klar til at rådgive, hvad enten du har problemer med gaskomfuret, et stoppet afløb, har brug for udskiftning af et toilet, en vandhane der drypper eller noget helt andet.

Info om VVS Nørrebro

VVS hjælp på Østerbro- vi er klar 24 timer i døgnet

Hos VVS Søberg tilbyder vi alt indenfor VVS i København og på Østerbro. Vi påtager større såvel som mindre VVS opgaver og installationsløsninger. Få udarbejdet et uforpligtende tilbud eller ring til os, hvis du har akut brug for hjælp til f.eks. en vandskade. Vores kompetente medarbejdere står klar til at rådgive eller komme ud 24 timer i døgnet, også i weekenden. Vi er din lokale VVS-installatør, som overholder aftaler og er til at stole på.

Info om VVS Østerbro

VS Søberg håndterer alt VVS på Vesterbro og omkringliggende områder – ingen opgave er for stor eller beskeden! Vores VVS’ere har flere års erfaringer og er eksperter inden for deres fag.

Vestrebro

Vi står altid til disposition med faglig rådgivning, når du har behov for det. Vi kan give et konkurrencedygtigt tilbud som en samlet løsning, hvis du har et større VVS-projekt, ligesom vores Priser på almindelige VVS-opgaver er blandt de bedste, du kan møde i Fredericia -området.

VVS Fredericia
gå til toppen