24tVagttelefon

Kontakt os på: 70 22 61 60

24tVagttelefon

Kontakt os på: 70 22 61 60

Velkommen til

Her er din lokale VVS installatør i
København
 • Vagtordning
  Hjælp NU og HER
 • Forsikringsskader
  Få hjælp NU
24t71 99 75 02

24t suport

Har du brug for en vvs-installatør?

VVS Søberg – din VVS mand i hele København

Vi dækker hele København området, så hvad enten du er privat eller en virksomhed, kan du ringe til VVS Søberg. Vores medarbejdere sidder klar til at give en professionel og kompetent VVS service døgnet rundt. Vores døgnvagt er åben alle ugens 7 dage, hele døgnet, så skulle du have brug for akut hjælp, står vi klar til at rykke ud. Vores dygtige medarbejdere er specialister indenfor deres felt, så her får du altid en yderst kompetent rådgivning og service.

Hvilke VVS ydelser tilbyder VVS Søberg i København?

Vi tilbyder stort set alt indenfor VVS og vi dækker hele Sjælland, så ikke kun selve Storkøbenhavn. Vi klarer helt simple VVS opgaver, som f.eks. et sprængt vandrør, et toilet der løber, udskiftning af alle typer vandhaner, fejlsøgning på diverse varmeanlæg inkl. olie- eller gasfyr, fjernvarme osv. Men vores eksperter kan også klare mere komplicerede VVS opgaver, som eksempelvis service- og installationsløsninger. Vi dækker områder som energi, bad, sanitet og alt i VVS.

Gode anmeldelser på Trustpilot er din garanti for tip-top service

Hos VVS Søberg går vi ekstremt højt op i, at have glade og tilfredse kunder – hver gang! Derfor tager vi os altid god tid til at sætte os ind i, hvordan vi bedst kan hjælpe dig. Vi har nogle af Københavns billigste VVS priser og kan altid lave et helt uforpligtende tilbud, så du er sikker på en god oplevelse. Vi holder, hvad vi lover og kommer altid til tiden. Vi går systematisk til arbejdet og vores specialister udfører et kvalitetsarbejde med miljørigtige materialer. Vi elsker, når vi har glade kunder i København, der vender tilbage gang efter gang. Derfor glæder det os utrolig meget, når vi modtager tilfredse anmeldelser på Trustpilot. Herunder er et eksempel på den seneste anmeldelse, vi har fået:

Nyt fyr og varmtvandsbeholder – 5 stjerner.

“Nyt fyr og varmtvandsbeholder.

Tilbud accepteret torsdag, varmt vand tirsdag kl 14.
Ankomst til aftalt tid og fantastisk flot Instalation.
Oprydning og rengøring, bare så flot.
Stor tak til Dan og Daniel og Michael V. for tilbudet.
Mads Nielsen”

Din lokale VVS-installatør i København

Hos VVS Søberg hjælper vi private i Storkøbenhavn samt resten af Sjælland med diverse VVS opgaver. Vi er din lokale VVS installatør, som hurtigt kan komme ud, hvis en akut vandskade eller lignende opstår. Vi har en nødtelefon, der er bemandet 24 timer i døgnet, alle ugens 7 dage. Her sidder vores eksperter klar til at hjælpe og rykke ud, uanset om det er kl. 3 om natten eller om eftermiddagen. Vores services for private kunder inkluderer alt indenfor VVS og vi kan også hjælpe med tekniske installationer. Vi udfører service indenfor områderne:

 • Vand og varme
 • Køl
 • Ventilation
 • Trykluft
 • Og meget mere.

Kontakt os for et helt uforpligtende tilbud og få kompetent rådgivning fra vores VVS specialister i København. Ring på telefon 71 99 75 02 eller udfyld kontaktformularen på vores hjemmeside. Så vender vi hurtigt tilbage til dig med et godt tilbud, naturligvis med yderst konkurrencedygtige priser.

En professionel VVS service for erhverv i København

Har din virksomhed brug for en professionel VVS montør i Københavnsområdet, så står VVS Søberg klar til at hjælpe. Her finder du nogle af de billigste priser i Storkøbenhavn og skræddersyede løsninger, der udføres af nogle af landets mest erfarne VVS specialister. Vi tager altid hensyn til din forretning og er fleksible, så arbejdet evt. kan udføres uden for normal arbejdstid. Dette gælder især ved tekniske installationer, der ellers kan forstyrre dine medarbejderes arbejde. Vi tilbyder faste service- eller eftersynspunkter til en rigtig god pris samt individuelle aftaler, som vi udarbejder sammen med din virksomhed, så de matcher dine behov. Vi har også mulighed for at facilitetsstyre tekniske installationer, hvor vi kan lave en fast pris på materialer og teknisk personale. Kontakt os på telefon 71 99 75 02 eller udfyld kontaktformularen på vores hjemmeside for at få et helt uforpligtende tilbud. Vi sender gerne en VVS-installatør, som har stærke kompetencer lige netop indenfor det, du brug for, så du kan modtage kompetent rådgivning inden et evt. samarbejde. Og husk: ingen opgave i København er for stor eller lille.

Hvorfor kan jeg ikke reparere eller installere mit eget VVS? 

VVS er meget mere, end man umiddelbart tror, og den måde, VVS fungerer på, er meget nøje reguleret i Danmark for at garantere sikkerheden. 

Spildevand og affald skal f.eks. håndteres omhyggeligt for at undgå risikoen for at blive udsat for skadelige bakterier og giftige gasser. Naturgas og flaskegas er meget brændbare og kræver særlig omhu og særlige fremgangsmåder for at undgå antændelse eller eksplosioner.

Der findes også bestemmelser, der skal sikre, at vandet i din varmtvandsbeholder har en tilstrækkelig temperatur til at forhindre vækst af farlige legionellabakterier. Samtidig skal dine VVS-installationer også indeholde ventiler, der begrænser temperaturen på det vand, der kommer ud fra dit brusebad, så det ikke brænder huden fra din ryg. 

Alle disse forhold og sikkerhedsforanstaltninger er blot et eksempel på, hvorfor al VVS-arbejde skal udføres af en autoriseret VVS’er i Danmark. At tage sagen i egen hånd, selv for et job, der ser simpelt ud på overfladen, kan meget let føre til katastrofale skader på din ejendom, eller endda skade eller død. Det vil sandsynligvis også ødelægge enhver chance for et forsikringskrav, hvis tingene går galt. 

Derfor: For alt VVS-arbejde (ud over måske at skifte en vandhane) bør du hyre en autoriseret VVS-installatør. 

Opsummering

VVS Søberg dækker hele København og Sjælland med nogle af Danmarks bedste VVS montører. Vi er specialister i alle former for VVS inklusive installationsløsninger og diverse services indenfor sanitet, energi, bad og meget, meget mere. Hos os får du kompetent rådgivning af veluddannede medarbejdere, der står til rådighed alle ugens 7 dage. Vi har nogle af Københavns absolut bedste VVS priser og kan lave et skræddersyet, helt uforpligtende tilbud, hvad enten du er privat- eller erhvervskunde. VVS Søberg er din professionelle samarbejdspartner, der leverer kvalitetsarbejde med miljørigtige materialer – og ikke mindst, holder aftaler hver gang. Vi ønsker glade og tilfredse kunder i hele København!

NIKI BØGH

Intern salg & kundekoordinator

JOAN DAHL NIELSEN

Intern salg & kundekoordinator

Få VVS hjælp i Århus

Hvis du har vandskade eller andre irriterende vvs-problemer i dit hjem så har du muligheden for at ringe til vores døgnvagt hvor du kan få hjælp omgående. Der er altid personale 24 timer i døgnet, klar til at hjælpe dig med at få sat orden på tingene.

Info om VVS I Århus

VVS hjælp i Sønderborg – 24 timer i døgnet med døgnvagt

Er der opstået akut vandskade eller andre generende problemer i dit hjem så ring til vores døgnvagt og få hjælp med det samme. Der sidder altid mindst én person klar til at hjælpe dig med at få ordnet tingene, og der er vagt på 7 dage om ugen.

Info om VVS Soenderborg

Få akut eller almindelig VVS hjælp på Amager

Vi sætter en ære i at være hurtigt ude hos vore kunder. Ofte er vvs-problemer ikke ret sjove at stå med (stoppet kloak, toilet som ikke skyller ud, intet varmt vand, revnede vandrør, for lav varme i huset osv). Og der er ikke noget værre end at skulle vente og vente og vente på, at vvs-installatøren skal komme ud og udbedre skaden.

Info om VVS Amager

VVS Frederiksberg

Skulle der været opstået akut vandskade eller andre irriterende vvs-problemer i dit hjem så har du mulighed for at ringe til vores døgnvagt og få hjælp. Der er altid personale 24 timer i døgnet, klar til at hjælpe dig med at få sat orden på tingene.

Info om VVS Frederiksberg

Din VVS hjælp i Randers

Hos VVS Søberg kan vi klare alle VVS opgaver i Randers og omegn. Vores medarbejdere har mange års erfaring, og er specialister indenfor deres felt. Vi klarer diverse service- og installationsløsninger indenfor energi, bad, sanitet samt VVS.

Info om VVS Randers

VVS Hjælp 24 timer i døgnet i Kolding

VVS Søberg står klar til at hjælpe med alle VVS-opgaver i hele Kolding-området. Vi tilbyder alt indenfor VVS, energi, sanitet og bad. Vores kompetente VVS-installatører kan klare helt simple såvel som komplekse VVS opgaver.

Info om VVS Kolding

VVS hjælp 24 timer i døgnet i hele København

Vi dækker hele København området, så hvad enten du er privat eller en virksomhed, kan du ringe til VVS Søberg. Vores medarbejdere sidder klar til at give en professionel og kompetent VVS service døgnet rundt. Vores døgnvagt er åben alle ugens 7 dage, hele døgnet, så skulle du have brug for akut hjælp, står vi klar til at rykke ud.

Info om VVS Kobenhavn

VVS hjælp på Nørrebro

VVS Søberg klarer alt i VVS på Nørrebro og omegn – ingen opgave er for stor eller lille! Vores VVS-installatører har mange års erfaring, og er specialister indenfor deres felt. Vi står klar til at rådgive, hvad enten du har problemer med gaskomfuret, et stoppet afløb, har brug for udskiftning af et toilet, en vandhane der drypper eller noget helt andet.

Info om VVS Nørrebro

VVS hjælp på Østerbro- vi er klar 24 timer i døgnet

Hos VVS Søberg tilbyder vi alt indenfor VVS i København og på Østerbro. Vi påtager større såvel som mindre VVS opgaver og installationsløsninger. Få udarbejdet et uforpligtende tilbud eller ring til os, hvis du har akut brug for hjælp til f.eks. en vandskade. Vores kompetente medarbejdere står klar til at rådgive eller komme ud 24 timer i døgnet, også i weekenden. Vi er din lokale VVS-installatør, som overholder aftaler og er til at stole på.

Info om VVS Østerbro
gå til toppen