24hVagttelefon

Kontakt os på: 70 22 61 60

24hVagttelefon

Kontakt os på: 70 22 61 60

Velkommen til

VVS installatør i Vojens

Det er altid godt at kende en god VVS installatør og gerne en lokal én af slagsen. Der er mange situationer, hvor du kan få brug for en. Hvis dit toilet er stoppet, badeværelset skal renoveres, VVS installationerne skal tjekkes eller vandrøret er sprunget, så er det en VVS’er du skal have fat i.

VVS dækker altså over rigtig mange forskellige arbejdsopgaver. VVS er egentlig en forkortelse for vand, varme, og sanitetsteknik, men det dækker efterhånden over meget mere. En dygtig VVS’er kan være med i stort set alle håndværksmæssige opgaver der har med nybygning, tilbygning eller renovering at gøre.

Hvis du ikke lige umiddelbart kan komme i tanke om en god VVS installatør, så er det nu du bør skrive vores nummer ned. Uanset hvilket VVS projekt du står overfor, så er det helt sikkert, at VVS Søberg kan hjælpe dig igennem forløbet.

Vi har lavet gode VVS løsninger siden 1990, så vi har med garanti prøvet et projekt før, der ligner dit. Det betyder for dig, at vi hurtigt finder ud af hvordan vi kommer mest effektivt, hurtigst og billigst igennem projektet. Hvis du vælger at have os med i dit næste projekt, så sikrer vi projektet fra start til slut. Det giver dig en dejlig tryg garanti, og mulighed for at smide dig på sofaen med en god film, mens vi løser opgaven for dig.

Få et uforpligtende tilbud

Uanset størrelsen af dit næste projekt, så er du altid velkommen til at ringe til VVS Søberg i Vojens og få et uforpligtende tilbud. Der findes ikke den opgave som er for stor, for lille eller for besværlig for os, og vi leverer både løsninger til private og erhvervskunder. Vores mange års erfaring og brede kompetencefelt gør at vi er klar på det hele.

VVS Søberg - Din professionelle samarbejdspartner

  • Hurtig respons
  • Professionel rådgivning
  • Systematisk tilgang og kvalitet i arbejdet

Få et godt tilbud

Det er vigtigt for os, at finde den rette løsning, der matcher dine behov og din bolig. Skriv dit navn og telefonnummer eller email, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Kære kunder og forretningsforbindelser.

I forbindelse med statsministeriets anbefalinger om håndtering af Coronavirus, og heraf mindske risikoen for spredning af smitten, vil vi gøre opmærksom på, at vi tager situationen meget alvorligt.

Da vi kommer i mange virksomheder og private hjem, og gerne vil være yderst påpasselige, har alle vores medarbejdere fået en række forholdsregler og procedure. Disse vil vi følge meget nøje. Som kunde hos os, vil du inden indgåelse af aftale om besøg opleve, at blive spurgt om nogle ekstra spørgsmål, for at vi i fællesskab kan øge sikkerheden.
Vi følger tæt udviklingen og anbefalingerne fra Sundhedsstyrelsen. Vi står stadig 100 % klar til at hjælpe jer med nedbrud og andet hele døgnet rundt på tlf. 70226160.

Tak for forståelsen.

OK